Instagramprofiler, der får mig til at græde af grin

GoPro, go or no go?

Min kæreste og jeg, har besluttet os for, at købe et GoPro kamera. Eller vi snakker om det. Meget og hele tiden egentlig. Jeg har set videoer af de forskellige slags GoPro kamera, videoer, der sammenligner GoPro med tilsvarende kamera på markedet osv. Jeg synes bare, at det har gjort mig mere forvirret. Vi skal bruge et GoPro kamera til oplevelser og ikke hardcore motionsfilm f.eks. Men derfor er det stadig vigtigt, at kvaliteten er god selvfølgelig. Spørgsmålet er bare, om det er vigtigt at det er ultra ultra superduper HD eller om full HD klarer jobbet fint? Så er der noget med skærme bagpå og udstyr til osv. Suk. Jeg vil derfor høre jer, om I kender til disse små kamera? Hvilket kan I anbefale? Hvad skal jeg holde mig fra? Er det værd, at investere i, eller er det ligeså fint med en billigere model? Jeg håber, at nogle af jer dejlige læsere, kan hjælpe lidt med det her.

Jeg kunne godt spørge i en butik, men jeg synes ofte, at man får de bedste svar omkring dette, fra folk. som for første ikke skal sælge mig produktet og for det andet, som selv har testet det reelt. Vi tager os lidt tid endnu til vi finder et kamera, men vi har allerede et filmprojekt i tankerne, så det skal heller ikke være om flere måneder. Al hjælp, gode råd og erfaringer modtages med KYSHÅND.

Er GoPro go eller no go?

5 kommentarer

 • Lars Nikolaj Simonsen

  Kameraet er formentlig til personlige minder. Minder der fint kan føles og ses og huskes i 720p. Jeg anbefaler at lægge dem op på YouTube, så kan børnene se dem når de bliver voksne, dér bliver de ikke væk (har i hvert fald aldrig hørt om det).
  Hvis I skal lave professionel video til TV og videresalg skal I højere op. Men det fylder som bare pokker og tager lang tid at redigere.
  Personlig sætter jeg pris på ting som ikke skal passes på fordi de koster en bondegård. Men som virker godt alligevel. Min mobil koster f.eks. 700kr, en Cubot Note S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caj

  Kan du lide at redigere videoer? Det er ret tidskrævende. Hvis ikke, ville jeg nok ikke købe et goPro. Min søster var også i tvivl, havde egentligt købt et, men besluttede sig for at bytte det og købe et billigt action kamera i stedet. Alle videoerne fra vores USA tur ligger derpå, ingen af os gider bruge tid på at redigere dem alligevel, det er ret ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg købte Hero3 modellen for nogle år siden, da jeg havde sabbatår og skulle ud og rejse. Jeg har været super glad for det og jeg bruger det også bare til at klippe stemningsfilm sammen efter en ferie. Det er en rigtig god måde at gemme minder på! Jeg har især været glad for at bruge det til flotte optagelser under vand 🙂 Som ekstraudstyr vil jeg anbefale jer at købe en stang, det er lidt smartere at kameratet sidder fast på den måde, istedet for at man har det i hånden. Jeg vil ikke sige det er nødvendigt at købe skærmen. Man kan hente GoPro appen som man kan connecte til sit kamera via bluetooh og så er det lidt det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gå efter GoPro Hero4 modellen, simpelthen fordi den allerede nu understøtter de fremtidige tv formater, og det er da (i mine øjne) bedre at have noget der kan virke fremadrettet, fremfor at skulle have noget der er fint lige nu, men måske ikke giver det bedste billede om mange år..? Giver det mening?
  Personligt er jeg rigtig glad for kvaliteten, og det er SÅ nemt at bruge!

  Håber i finder et der passer til jer!

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Tak for råd Rasmus. Det er også den vi er mest på pt., men det er altid rart med nogle erfaringer 🙂 god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagramprofiler, der får mig til at græde af grin