Ugens Etsy Tip # 41

Chocolate Chip Pancakes

Desktop38

Så blev det søndag. Min kæreste fik en sød idé om, at vi selvfølgelig skulle have amerikanske pandekager med chokoladestykker. Det er en rigtig søndagsting. Selvom jeg faktisk aldrig spiser pandekager, men alligevel. De smagte vidunderligt og I skal ikke snydes for opskriften. Det er lækkert med friske jordbær til. Opskriften blev lavet lidt på gefühl, men her er hvad vi brugte. Pandekagerne kan laves på mange måder, de smager også godt med bær i eller uden noget overhovedet.

Opskrift til en bunke som på billedet 

1 æg
180 gram mel
1 spsk sukker
1 tsk bagepulver
1 spks olie
2 1/2 dl. mælk
en lille smule salt
1 tsk vanillesukker
75-100 gram chokolade

Bland alle ingredienserne sammen, til det ikke klumper, og hæld en lidt mindre og tykkere klat på panden, end almindelige pandekager. Vend pandekagerne, når overfladen er gylden og fyldt med små bobler.

Og så har du lækre amerikanske pandekager med chokoladestykker!

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • MUMS de ser bare gode ud. Og hvor er det altså bare for skønt at kigge herind, og se at det går dig så godt 🙂
    God pandekage-søndag til jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Etsy Tip # 41