White Sneaks

Better Starts Today

workout1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here  |  20. here  |  21. here

Der er vist ingen tvivl om, hvor begejstret jeg er, for Ellos’ boligafdeling (se bl.a. dette indlæg, med mit nye barbord). Men jeg har virkelig også fået øjnene op for deres sportafdeling. Jeg har mange ting med på collagen herover og alligevel er det ikke engang en brøkdel af deres udvalg. Jeg har netop fået en pakke hjem, med sportstøj, sko og tilbehør, som jeg håber på, at kunne vise in action inden alt for længe. Men jeg besluttede mig derfor for, at prøve at vise jer udvalget gennem denne kollage. Bl.a. købte jeg nr. 10, 11, 17 og 18. Det er simpelthen så lækkert. Sommeren banker på døren, så hvis man vil starte sin nye sunde livsstil, så er tidspunktet helt oplagt. I kan se hele udvalget i sportsafdelingen på Ellos her.

Sponsoreret af Ellos

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Sneaks