Marble Iphone

Kærlighed og knuste hjerter

Som de af jer, der har fulgt med igennem længere tid ved, så har jeg været igennem et forløb i TUBA, hvor jeg 2 gange om måneden gik i gruppeterapi med andre unge, der er vokset op med alkoholmisbrugende forældre. Hvis I ikke ved hvad jeg snakker om, så kan I læse mere om det her. Et forløb der sluttede i januar – et år efter jeg startede. Vi aftalte at forsætte gruppen uden terapeuter, da vi er blevet som en lille slags skæv familie. Det er nogle mennesker jeg holder rigtig meget af, det er nok nogle af de vildeste relationer jeg har i mit liv, fordi de på den ene side slet ikke indgår i min dagligdag, madaftener, er på min opkaldsliste eller figurer som venner i mit liv og på den anden side, så er det en gruppe mennesker, der kender til mine absolut inderste hemmeligheder, som jeg ikke deler med selv de tætteste i mit liv. Jeg kender dem på en måde ingen andre gør, ligesom de kender mig. De betyder så sindssygt meget for mig, i præcis det vi har sammen. De forstår mig og de er, ligesom mig, helt normale dejlige mennesker. Det, der får mig til at skrive dette indlæg er, at jeg mødtes med dem for ikke så længe siden, som aftalt 2 gange om måneden, hvor den ene fik sagt noget til mig, der virkelig satte nogle tanker igang. Jeg fortalte dem om min nye kæreste, om hvordan det føltes fantastisk i maven, trygt og godt og de var glade på mine vegne. Samtidig, så kunne jeg ikke lade være med at tænke, at de sad med tanken ‘jamen lad os nu se næste gang vi mødes’ agtigt. En fra gruppen fik fortalt, at sådan var det jo tit når jeg havde fundet en fyr, så var alt godt, når det så væltede, så væltede hele min tunge bagage ud på gulvet og jeg kunne slet ikke rumme at få styr på det.

Der var intet ondt i det der blev sagt, som sagt så kender de mennesker mig på en helt særlig måde, så jeg tog det til mig. Men det fik mig også til at tænke på, hvordan man egentlig kan forklare folk, at denne gang er det anderledes? Hvordan kan jeg egentlig mærke og vide, at det er det? Jeg følte sådan en trang til, at måtte forklare mig, at fortælle at det altså ér anderledes. At understrege overfor denne her gruppe, at jeg virkelig mente det denne gang. Hvilket måske er lidt skørt.

Da jeg kom hjem tænkte jeg lidt over det, og det slog mig også, at sådan må nogle af jer læsere også tænke. Måske fordi I har fulgt med i både kærester, kærestesorger og dating. På den måde føles det måske som om jeg har været mere rodløs end så mange andre, mere ude på datingmarkedet osv. Det har jeg måske også, det ved jeg jo ikke. Men fordi det er nedskrevet herinde, så virker det måske voldsomt. Og det fik mig til at mærke i min mave, hvorfor det egentlig er, at det føles anderledes denne gang. Hvad er det ved min kæreste, der gør mig tryg, glad og helt sikker på det her?

For det første er det en følelse i maven jeg ikke har haft før. Jo måske dengang med P de første år. Men det er efterhånden også, hvad, 8 år siden eller sådan. Og det var alligevel ikke helt det samme. Det er en grundfølelse, en grundstemning i min krop, som ikke har været der før. Udover min kæreste er alt det jeg har drømt om, så giver han mig også bare noget, som er ubeskriveligt. Helt rigtigt. Det er gået hurtigt med os, på den måde, hvor mange måske tænker ‘wow, bremsen i venner’ men som for os er det helt rigtige. Det er svært at forklare andre. Vi kan tale fremtid uden at rynke på næsen eller få en mærkelig fornemmelse i maven. Det har jeg heller ikke prøvet før. Og det er derfor jeg ved, at denne gang så er det rigtigt.

Han er et fantastisk menneske. Intet mindre. Han betyder allerede absurd meget for mig og jeg elsker ham allerede himmelhøjt. Han er bare helt igennem god. Min familie synes han er vidunderlig og det betyder selvfølgelig også alt for mig. Han har virkelig været mit knuste hjerte værd. Det giver pludselig mening nu, hvorfor det ikke fungerede med de andre. Hvorfor de mænd, jeg har både holdt af, haft det sjovt med og elsket for en periode, ikke blev i mit liv, også selvom det har føltes rigtig hårdt og frustrerende, da jeg stod i det. Og den følelse, den er vidunderlig. Derfor er det helt rigtigt denne gang. Og på et eller andet tidspunkt skulle det vel også blive min tur til at finde ham.

10 kommentarer

 • Jeg er glad på dine vegne!
  Ærligt kan jeg godt genkende de følelser som andre har haft om, at det nok kunne være, at det ikke gik. Selvfølgelig har jeg ikke håbet det, men mennesket er til tider bare skide pessimistisk!
  Jeg håber I kommer til at glæde hinanden resten af livet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære søde Line.

  Hvor er det egentlig spøjst, at vide og have fulgt et andet menneske så længe, som jeg har fulgt dig på bloggen. Jeg har været med siden dengang med P, og har grædt med dig når du har skrevet om dit knuste hjerte.

  Jeg vil bare sige, at det er så dejligt, at man kan finde lykken igen, når man har været så gennemgribende ked af det, som det har virket som om du har været.

  Alle de bedste tanker
  Another fellow Nørrebroer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det er altid en fornøjelse at læse dine indlæg! flot skrevet og er også enig med de andre kommentarer. Der er bestemt ikke noget i vejen ved at det går “hurtig”, hvis bare det føles rigtig.. det ved man vel bedst selv 😉 da jeg læste indlægget kunne jeg ikke lade være med at kommenter (selvom jeg normalt er en meget passiv læser), for jeg ville gerne sige til dig at de “øjne” du føler der kigger på dig og siger “lad os nu se..” måske er det dine egne dømmende øjne?? nogengange er det man frygter andre tænker, faktisk det man selv tænker inders inde 🙂 så måske hvis du slap af med din egen “frygt” (som vi nok alle har en smule af når vi træder ind i et nyt forhold) så kunne det være du så færre dømmende øjne. bare en tanke 🙂
  jeg håber det bedste for dig og kærligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Ja lige præcis, det skal jo føles rigtigt for en selv 🙂 Ja det har du måske ret i, men jeg har egentlig ikke rigtig en frygt for hvad andre tænker, mere sådan undren vil jeg sige 🙂 Men du har helt ret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Man skal da tro på det bedste i det hver gang! Det er da meget mere nærende for sjælen at være positiv og håbefuld end skeptisk og pessimistisk. Hvis det ikke går, så går det ikke. Men jeg synes det er en kvalitet at håbe på det bedste HVER gang 🙂
  At man så måske skal kysse en del frøer før prinsen, det er da ligemeget. Så kender man jo bare sig selv det bedre og ved, hvad man vil have.
  Thumbs up for at tro på kærligheden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  Åh. Dette indlæg er både dejligt og hårdt at læse. Hårdt fordi jeg nu er blevet ramt i hjertet af en fyr, som jeg egentligt ikke ved om har det på samme måde. På kort tid er han bare kommet så utrolig tæt på, og den følelse jeg havde med ham, har jeg haft med få, meget få. Nu sidder jeg så og fornemmer, at alt er op til ham, og min mavefornemmelse omkring det hele er bare. Forkert. Og er der noget jeg har lært at lytte til, så der det den. Mavefornemmelsen. Lige nu har jeg bare lyst til at fortie den – fordi jeg så gerne vil have det til at lykkes med ham!
  Men når jeg så læser dit indlæg, tænker jeg, at det er sådan det burde være. Ikke at kærligheden altid skal være nem og uden problemer. Men hele ens fornemmelse omkring det, skal helst være god. Derfor var dette indlæg også dejligt at læse. Det giver mig håb. Håb for at jeg en dag sidder i samme situation som dig og mærker, at det hele bare er helt rigtigt. Selvom det ikke virker realistisk en dag som i dag, med hjertet krænget ud.
  Tak for din blog, tak for at du deler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er meget enig med dig i at selvom noget går hurtigt, så er det ikke nødvendigvis dårligt. Jeg matchede med min nuværende kæreste på Tinder i starten af maj sidste år og inden maj var slut, så var vi kærester. Vi har det bedre end nogensinde, og har aldrig følt at det gik for stærkt. Det var bare rigtigt for os.
  Ønsker dig alt mulig held med kærligheden! Og tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marble Iphone