En klassiker + rabatkode

Jeg har bygget en cykel… og nu kan den blive din

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja okay, jeg har måske ikke helt selv bygget den. Min kæreste har nok hjulpet mig lidt 😉 Men jeg har selv designet den, jeg valgte selv stel, maling, kurv, håndtag, ringklokke, dæk osv. ligesom jeg har ordnet alt det ved den, som jeg nu kunne finde ud af. Jeg ville lave en feminin retrocykel, men med et råt og cool look, så den ikke var lyserød og med blomster-feminin. Jeg synes det lykkedes ret godt. Cyklen er helt unik, der er kun denne her ene, så det synes jeg også er lidt fint, og så er den ordnet fra top til tå. Da jeg har en fin cykel selv, var det hele tiden meningen, at jeg måtte få lov at designe/lave en cykel, som jeg så kunne prøve at sælge. Så jeg søger en pige, der ville elske at køre rundt på det lille unikke sølv lyn. Hvis du er interesseret i cyklen, så har jeg sat den til salg her på dba.

Cyklen er bygget på et gammelt Batavus stel og er malet i sølv. Der er netop monteret helt ny Brooks lædersadel, Brooks læderhåndtag, Wald multifit kurv i crome, ny Basil klokke, nyt nsu styr, nyt bremsekabel, nyt gearkabel, ny kæde og gearhjul, pedaler, næsten nye dæk og nye slanger. Cyklen sælges med fastmonteret forsikringsgodkendt lås.

   

2 kommentarer

 • Gitte

  Hej Line Sofie
  Hvordan har i malet den? Har i selv gjort det, og har der været en bestemt procedure eller form for maling, i hsr brugt? 🙂
  Den er super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig flot! Hvis jeg havde penge havde jeg skyndt mig at købe den 8)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En klassiker + rabatkode