Klar til at få baby?

Amazing Oversized Top

asooos

1. here  |  2. here

Jeg faldt over billedet øverst på instagram forleden, og forelskede mig fuldstændigt i blusen. Jeg brugte derefter nogle timer på at finde den på ASOS, og fandt ud af, at man både kan få den i lyserød og lyseblå. Begge to helt fantastiske. Så jeg besluttede mig hurtigt for lige at smide tippet herind, det kunne jo være I var ligeså vild med dem som jeg er. Den koster kun 382 kr. og bliver revet væk. Der er en del tilbage stadig og heldigvis, så er ASOS mega gode til at få fyldt hurtig op igen på de populære items. Men jeg tror nu alligevel denne ryger hurtigt, så skynd jer inden de er væk. Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ikke-navngivet-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Klar til at få baby?