My Living Room Bar Cart | Get The Look

11 Ting Jeg Ikke Forstår

Folk, der tror at toiletbørster er en engangsinvestering. Så står de ellers dér, i flere år på toilettet? What?! de skal da skiftes ud ligesom alt andet engang imellem? Det er da ulækkert.

Folk der vender toiletrullen, så papiret er under rullen (som på billedet her til højre)

Folk, der ryger mens de cykler? For det første er det super ulækkert, at være den der cykler bagved og for det andet, kan jeg umuligt forestille mig det er skide hyggeligt?

Folk, der beholder plastikstykket på, på madvarer. Altså f.eks. en pakke smør eller philadelphia, altså sådan nogle varer, der har et låg og indenunder er der et stykke plastik/folie something, SOM SKAL RIVES AF. HELT AF. OG SMIDES UD. Jeg fatter ikke folk der beholder det på? Og jeg river det demonstrativt altid af, hvis jeg er steder, hvor plastiskstykket sirligt bliver lagt over smørpakken inden låget puttes på. Argh.

Frottélagner. Er der nogen i hele verden, der nyder at ligge på et frottélagen? Værst er det også, hvis de så er sorte. Sort sengetøj dét forstår jeg virkelig heller ikke.

Tennissokker. Altså helt seriøst? Jeg kunne aldrig nogensinde forestille mig, at jeg foretrak at gå i tennissokker. Udover deres røv usexede look (og ja, jeg mener de er mere usexede end så mange andre strømper) så er de jo også super nederen at have på?

Hvorfor tamponer er så dyre? Det er mig stadig en gåde.

Folk, der ikke kører med sikkerhedssele. Jeg forstår det simpelthen bare ikke. Jeg føler mig nøgen, i fare og forkert uden, og kunne aldrig finde på ikke at køre med sele.

Hvor bananfluer kommer fra? Opstår de bare ud af frugt/planter? Flyver de ind udefra og tiltrækkes af bananerne? Jeg har aldrig forstået det.

Folk, der ikke kan forskel på ‘sku’ og ‘sgu’. Jeg ved godt det er latterligt, men det irriterer mig grænseløst, når folk skriver ‘ja, det vil jeg sku også gerne’. Nej. Nej. Nej. NEJ.

Vodka. Jeg forstår bare ikke hvorfor folk kan drikke det, når jeg får lang hals bare ved tanken om det. Uanset, hvad det lort er blandet op med. Føj.

Det var så lige dagens liste med 11 ting jeg ikke forstår 🙂 Tilføj endelig i kommentarfeltet, hvis I har andre gode, eller kan genkende nogle af mine.

Ikke-navngivet-2

16 kommentarer

 • Nana

  Fantastisk indlæg! Dog er jeg totalt modsat, når det kommer til frottélagner – jeg elsker at sove på dem, og kan slet ikke holde ud at sove på andet 🙂
  Det er lidt sjovt med de der toiletbørster. Jeg er sådan en, der har købt en flot toiletbørste, for så matchede den noget andet – men jeg renser min, ellers bliver det netop lige lidt for uhygiejnisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Altså jeg har også tænkt mine tanker om bananfluer. Jeg plejer at sige, at de ikke har nogen mor og far, hvilket så må indikere, at de bare opstår ud af, ja, BAKTERIER. Dog gør udsagnet dem lidt mindre klamme, lidt sørgelige faktisk.

  Enig i toiletbørsten. Skift den nu bare ud. IKEA 10 kr (MAKS). Jeg kan også blive frustreret over dem, der ikke lige skyller børstet i et ekstra skyl, i stedet for bare at smide den tilbage i dens lille underkop. Ad, noget klamt vand, der samler sig der!!!

  Til gengæld har jeg lige været henne og rive foliestykket af min Philadelphia, det har jeg aldrig tænkt over, men det er da egentlig lidt dumt. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg synes faktisk det er super hyggeligt at ryge mens jeg cykler, især hvis jeg ikke har tralvt. Det får mig til at føle mig fri 😀
  Jeg forstår til gengæld ikke de der hellige mødre med småbørn på Nørrebro, der skuler ondt til en, hvis man står eller går på fortovet og ryger. Har prøvet flere gange, hvor en mor demonstrativt (og selvfølgelig højt nok til at jeg skulle høre det) har sagt til sit barn:”Så går vi udenom al røgen”. Come on, du bor på fucking Nørrebro, kom over dig selv. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Folk ryger, når de cykler, fordi de har travlt, og fordi det efterhånden er blevet så begrænset, hvor du må ryge henne. Frottélagner er superlækre. Jeg elsker at ligge på dem – især om vinteren, fordi de varmer mere end normale lagner gør. Bananfluer kan komme alle steder fra, og de formerer sig helt ekstremt hurtigt. De bliver især tiltrukket af en åben skraldespand, gamle madvarer, hvis du har dåser/flasker stående med bundsjatter i, frugt osv. Jeg oplever, at de lever i mine planter. Rigtig irriterende. Og. Når du bliver grænseløst irriteret over, at folk ikke kan kende forskel på “sgu” og “sku”, så kan jeg fortælle dig, at det er samme frustration, der opstår hos mig, når folk ikke kan finde ud af at sætte komma, Line 😉 Nej. Nej. Nej. NEJ. Hehe. God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den der sjove butik med alverdens ting til billige priser, Normal hedder den, har billige tamponer. Bare lige er tip 🙂 men ja ellers er det også mig en gåde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA! Nøj, hvor er jeg bare enig med alt for mange af ovenstående punkter. 1) tamponer skal bare stoppe med at være så skide dyre. 2) hvor fanden kommer de bananfluer fra? De er hammerende ulækre og jeg vil egentlig gerne bare undgå dem. Men jeg har en teori om at de rent faktisk bare opstår af selve frugten. 3) Vodka. Vil aldrig forstå det….

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Menstruationskop! Sundere for kroppen og wow, alle de penge man sparer på tamponer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg sover kun med frotté lagen 🙂 Jeg synes det er rart at det er lidt ru i stoffet, og så føles det “friskt” længere tid. Jeg sover også kun med sengetøj der er ru i stoffet. Jeg er til gengæld fuldstændig ligeglad med hvad farve det er, bare det passer sammen. Har aldrig tænkt over, om nogen undrede sig over frotté lagen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg forstår ikke hvorfor folk har det enorme behov for, at gå rundt med deres bluetooth-ting i øret, en lørdag formiddag i Netto. What the fuck? Og det er sjovt nok aldrig forretningsmænd (som nok er dem der får de mest vigtige opkald en lørdag formiddag, hvor vi andre ligger og dovner den eller køber tømmermændsmad i Netto), men derimod Hr. og Fru. Danmark der render rundt med den skide tingest i øret. Jeg tror godt tante Inge kan vente med at snakke til EFTER i har været i Netto. Stop det pis og tag det lort ud af øret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie ASM

  Jeg synes til gengæld, at hvidt sengetøj er megaklamt 😀 Ellers enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er klart enig i det meste – men jeg kan forklare hvorfor mange har sort sengetøj (inklusive mig selv – som ellers førhen kun har været til hvidt).
  Vi har sort sengetøj, fordi min kæreste bliver sindssygt varm når han sover. Så medmindre at vi skal vaske sengetøj hver 3. dag, skal det være sort, ellers bliver det misfarvet. Jeg ved at min veninde og hendes kæreste har sort af samme grund. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor er det godt, alt sammen ting jeg også har tænkt 😂 Undtagen punkt 11, der er jeg lidt neutral 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Enig i alle punkter på nær den med toiletrullen… det er jo fuldstændig det samme, om den vender den ene eller anden vej? Det skraber mod væggen uanset, hvilken vej den ruller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   J, jeg har præcis sammen problem som i det beskrevne. Problemet er ikke, at papiret skraber mod væggen, men at alles hænder/fingre kommer i kontakt med væggen for at tage fat i papiret når det hænger ud under rullen, og det er rimelig klamt når folk har tørret sig et par gange, så kan der sidde mange klamme bakterier på den væg :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg forstår ikke hvidt sengetøj, men sådan er folk jo forskellige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig i alle punkter 👍🏼🙋🏼☺️!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Living Room Bar Cart | Get The Look