I'm that girl now

“The Model”

I mandags var jeg inde og se forpremiere på filmen ‘the model’ og den er virkelig god, den har premiere d. 11 februar. Filmen handler om den håbefulde danske model Emma (spillet af Maria Palm, der til dagligt lever af at være model) der forsøger at slå sig igennem i den parisiske modeverden. Man ser modeverdens mange sider, både de glamourøse og de mere dystre sider. Historien er enormt dragende, rent visuelt er filmen virkelig flot og så er skuespillet helt spot on. Når man ser, at hovedrollen skal spilles af en rigtig model, så kan man være bange for, om hun så også kan finde ud af at spille skuespil, men hun var virkelig dygtig og den helt rigtige frontfigur til filmen.

Efter at have set traileren, har man en fin idé om, hvor filmen bærer henad, men den er fyldt med uventede overraskelser, og den er helt klart en anbefaling herfra værd. Filmen er ikke bare spændende men også meget autentisk. I kan læse mere om filmen her.

Jeg har fået lov til at udlodde 2 sæt biografbilletter á 2 stk hver, For at deltage skal I skrive en kommentar herunder med jeres navn og email (husk korrekt email så jeg kan kontakte vinderne, kun jeg kan se den). Vinderne annonceres d. 15 februar og får direkte besked

Held og lykke!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED NORDISK FILM

Desktop32

   

133 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I'm that girl now