D-vitaminspray og konkurrence

I’m sorry, I’ll try harder

Jeg er netop gået igang med mine sidste moduler – nemlig bachelor modulerne (videnskabsteori også, hurra). Det betyder at jeg tager nogle dage engang i mellem, hvor jeg dedikerer det meste af min dag, til projektet. Det er helt i startfasen, så jeg skal undersøge en masse. Jeg er ret stolt af mig selv over, hvordan jeg rent faktisk klarer sådan en dedikeret bachelordag, så meget at jeg næsten måtte dele den med jer herinde. Dette var i torsdags. En masse planer for dagen blev lagt allerede onsdag og jeg havde et stramt og helt skemalagt program. Så på min meget nøje planlagte bachelorlæsningsdag nåede jeg følgende:

 Jeg spiste hele resten af kagen jeg havde bagt dagen inden. Alene. Der var sådan ca 80% tilbage af en stor kage.

Til gengæld fik jeg intet andet at spise end kage den dag. Endnu en bedrift.

At drikke 2 dåsecolaer (wow en sund dag egentlig)

At se 4 afsnit friends

At rydde lidt op

At tage et dejlig langt bad

At se 4 afsnit new girl

At kæle og lege med katten. Jo den skal fandme med.

At snakke i telefon med min kæreste. Om at rejse. Og andet hyggeligt.

At blive indendøre hele dagen

At gå sammenlagt 53 skridt (kun frem og tilbage mellem køkken efter kage og stue)

.. og til sidst lave åndssvage film og ende med at gå i seng. Jeg havde ikke så meget som åbnet et dokument med noget der bare tilnærmelsesvis ligner et bachelorprojekt. Så. Det gik jo godt.

Sorry.. I REALLY will try harder… next time 😉

3 kommentarer

 • Helene

  Jeg har lige afslutter min socialrådgiverbachelor, og jeg ville havd ønsket, at jeg ikke havde haft for mange af sådan nogle dage. Jeg havde en masse stress i løbet af efteråret/en masse personlige problemer, som gjorde min dovenskab stor, men man jeg fortrød det – jeg har aldrig været så stresset og i dårligt humør som før dem aflevering. Og jeg fik min andet 4-tal i hele mit liv i den lorteeksamen 😉
  Så rub neglene! Ellers kan du ende med at fortryde det – siger en bitter nyuddannet, dog med ønskejob nu, så i virkeligheden er det pisse ligemeget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   HAHA tak Helene 🙂 Jeg vil gøre mit bedste.. og tillykke med drømmejobbet :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal der også være plads til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D-vitaminspray og konkurrence