"The Model"

My home

mithjem1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here

Jeg er blevet lidt træt af min København Plakat fra kortkartellet, som jeg har hængende. Men jeg kan rigtig godt lide by/lande plakater, jeg er bare lige nu, meget mere til ovenstående. De er lidt mere simpe/rå i looket, hvor den jeg har fra kortkartellet godt kan blive lidt barneagtig. Det er måske bare en fase, men sådan er det jo med indretning, der trænger til at skiftes ud engang imellem. Jeg er vild med alle ovenstående og har faktisk en smule svært ved at vælge? varianterne herover findes i forskellige farver med forskellige by/landenavne. I kan se dem alle her. Indlægget indeholder affiliatelinks.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

"The Model"