Hvorfor bliver vi ved med at se ham, når han ikke er værd at samle på?

Konkurrence – et minde for livet

nyeste tattoo konkurrence

En af min lillebrors venner, Nicolai Venø, er tatovør og han er s t j e r n e d y g t i g. Jeg anbefaler ham til alle mine venner, veninder, familiemedlemmer og nu også min kæreste. Han er simpelthen så talentfuld, at jeg har lyst til at sprede budskabet om denne her dygtige tatovør. Jeg har kendt ham igennem min lillebror i ret mange år efterhånden, men har først virkelig fået øjnene op for hans talent for et års tid siden. Min kæreste har nu fået sin 3. store flotte tatovering og glæder sig til, at Nicolai færdiggør hans ‘ærme’. To af de tatoveringer min kæreste har fået lavet, er de to øverste (tigeren og skovbrynet) og jeg er fuldstændig forelsket i dem begge. Jeg har været med derinde et par gange og sidde nogle timer med dem sammen, stemningen er så hyggelig, afslappende og glad, at jeg simpelthen havde lyst til at give ham noget omtale.

Han er ekstremt kreativ og talentfuld og jeg har endnu ikke set en stilart han ikke har lavet i topklasse. De fleste af dem jeg kender, som har tatoveringer, sætter sig kun i Nicolais stol, når de først har været der, og det kan jeg virkelig godt forstå. Collagen ovenover er med nogle få af de tatoveringer han har lavet gennem de år han har tatoveret. Jeg har gjort collagen sort/hvid, det passede bedst ind lige her, men han er ligeså fantastisk dygtig i farver også selvfølgelig, ligesom nogle af billederne herover oprindeligt er tatoveret i farve. Men alt det kan I se på facebooksiden linket til herunder.

Efter min kærestes seneste tatovering hos Nicolai (tigeren) var jeg så blæst bagover af hans talent, at jeg foreslog ham at skrive et indlæg på bloggen og afholde en konkurrence. Og det ville han rigtig gerne være med til. Mit primære mål er egentlig bare, at gøre noget reklame for en sindssyg dygtig tatovør, som jeg synes fortjener det, men for at I også kunne få noget ud af det besluttede vi os for at afholde en konkurrence for jer læsere også. Nicolai tatoverer i shoppen StreetInk, som holder til i Kbh SV.

Konkurrencen er simpelthen, at I kan vinde en gratis tatovering. Præmien gælder for tatoveringer op til maks 3 timer og selvfølgelig alt derunder også. I må gerne deltage og give præmien i gave til en kæreste, ven, familiemedlem, veninde eller hvad man har lyst til, hvis man ikke selv står og skal tusses. Det eneste krav for at deltage er, at man skal like StreetInks facebookside og skrive en kommentar herunder med navn (Husk korrekt email. Kun jeg kan se den og det er selvfølgelig så jeg kan trække en vinder).

Konkurrencen slutter fredag d. 26 februar kl. 15.00, hvor jeg trækker en vinder, der får direkte besked. I kan se flere af Nicolais værker på StreetInks facebookside. Han er enormt kreativ, så jeg ved, at uanset hvilket projekt I har i tankerne, så vil han med glæde komme med sit bud på en fed tatovering – det har han gjort med alle dem jeg kender.

For at understrege, så er dette indlæg lavet for at give omtale til en fyr jeg har kendt i mange år, hvis talent fortjener at komme ud til endnu flere. Det er ikke noget jeg får penge for. Blot så der er helt klare linjer.

Held og Lykke!

Ikke-navngivet-2

   

107 kommentarer

 • Ulrika Landstrøm

  Oh gooood jaa tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Årh hvor er det en god konkurrence, jeg ville virkelig gerne vinde en søster-tatovering til min lillesøster:-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja World

  Kunne være lækkert med endnu en til samlingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uh det vil jeg rigtig gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nissen

  Hvor spændende 🙂 Jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg skal have min første tatovering!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh det ville jeg rigtig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh det ville jeg rigtig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Vesterskov Hansen

  Lækker konkurrence! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh, jeg ville simpelthen så gerne vinde på min kærestes vegne. Han drømmer om at få lavet en tatovering med mig og vores datter i – og det kan man da kun støtte op om 😀 jeg krydser fingre. God dag 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mathiesen

  Vil så gerne have lavet noget for mine børn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal have lavet en ugle på min arm så krydser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA JA JA!! Skal have en løve på låret, så det kunne være helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jørgensen

  Like herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Årh. Det ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina B. Jensen

  Jeg er helt sikkert med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Lottrup

  Har ønsket at få en smuk tatovering det seneste års tid, så dette ville da bare være helt fantastisk at vinde, så jeg endelig kan komme igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Uh det lyder ikke dårligt!

  Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze Overby

  Ej hvor er han dygtigt, jeg vil så gerne have lavet et lille uhyggeligt spøgelse på armen og tror han er den helt rigtige til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frank

  Åh hvor ville jeg elske at vinde!!! Hold nu op, hvor er Nicolai dygtig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  lækker konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Andersen

  Fed konkurrence! Hans værker er super flotte – hvor er han dygtig! Jeg vil krydse alt hvad jeg kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er han dygtig! Krydser alt der kan krydses! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige!
  Jeg har i forvejen en del tatoveringer og glæder mig til at øge samlingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára Gullaksen

  Det her er da uden tvivl en af de fedeste konkurrencer jeg har set i blogland til dags dato! Krydser alt der krydses kan, og håber jeg er den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Schmidt

  Fantastisk arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne degnegaard

  Wow han er dygtig!! facebook siden er liket og jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Det ville være så perfekt at vinde. Han ser virkelig dygtig ud ☺ Mit navn er Mia Luise – og efternavnet kan du se i mailen ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Ej, det ville være lækkert med noget kunst på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Har altid ville have en lille fin tattoo med to hjerter, der symboliserer min tvillingesøster og jeg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg har længe gået og overvejet endnu en tatovering.. så det ville være perfekt at vinde, og da især ved en der er så dygtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Overgaard Nielsen

  Enorm dygtig, ville være beæret over at have en del af hans kunst på mig.

  Louise Overgaard Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være så lækkert, ved præcis hvad jeg skulle have tatoveret så!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ih det kunne være så rart, endelig at få lavet den lotusblomst, jeg har drømt om så længe! Krydser alt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det kunne være fedt, endelig at få lavet den lotusblomst tatoveret, jeg har drømt om så længe! Krydser alt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Poulsen

  Av en luksus konkurrence!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Warncke

  Wow, den tiger tatovering er vildt fed! Nicolai ser ud til at være super dygtig! Perfekt sted til min første tatovering, så det her ville jeg ikke have noget imod at vinde. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Århhh hvor kunne det være lækkert,har en fed ide,til en ny tatovering 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nitz

  Mega nice!
  Emma Nitz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Falck Jensen

  Vil gerne forære tatoveringen til en god veninde, som har brug for en overraskelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Uh, jeg krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville forære præmien til min kæreste som længe har ønsket sig en tatovering, men ikke lige har pengene og modet til at springe ud i det lige nu.

  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Ikke dårligt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse-Sofie

  Hej Line! Sikke en dejlig konkurrence, og dygtig fyr! Den vil jeg virkelig gerne vinde! Og selvom det trækker i mig for at få flere tatoveringer, ville jeg forære lige netop denne her til min kæreste, som endnu ikke har nogen, men som ønsker sig en ørred på underarmen. Han er fisker, og havørreden er hans yndlingsfisk, og jeg tror st Nicolai der vil være virkelig god til at fange både farver, form og alt det gode ved fisken..

  Håber jeg vinder, mange hilsner Sisse-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg ved ikke om min kommentar kom med.. men jeg krydser fingre! Kunne være så rart at få hjælp til design af en dygtig tatovør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de super flotte. <3 Jeg ville selv have en der var langt mere simpel end dét der vises frem, så det ville sikkert blive helt kedeligt for ham. 😛 Men den ville være personlig og betyde alverden for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Krydser fingre! Har længe ville have en tattoo mere, men er i tvivl om designet, så det kunne være lækkert med en tatovør, der kunne komme med nogle forslag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Pehn

  Wow! Smukt! Kunne være så lækkert at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Pehn

  Wow. Virkelig, virkelig flotte tattoos. Hvor er det fedt at du skaber opmærksomhed på hans talent! Det ville være så fedt med en smuk og detaljeret tattoo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Pehn

  Wow. Virkelig, virkelig flotte tattoos. Hvor er det fedt at du skaber opmærksomhed på hans talent! Det ville være så fedt med en smuk og detaljeret tatoo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Så flotte tatoveringer! elsker skovbrynet! Super fed konkurrence! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie loose nielsen

  har haft en tatovering i tankerne i et års tid men pengene har simpelthen ikke været til det desværre. Krydser fingre!!☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Werner

  Sejt. Jeg vil gerne, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Uhhh mig mig mig! Har en tatovering, men har så længe cravet en til! Man bliver jo så afhængig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Uhhh, sejt. Jeg vil gerne prøve det dersens tatovering 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jaaaa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Augusta Føhn Bergmann

  årh, ville gerne have endnu en tatovering! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Nielsen

  Wow! Virkelig talentfuld og fed konkurrence! 🙂 XX

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K.

  Hvor er det bare nogle fede tatoveringer. Min kæreste er helt vild efter at få en mere, men det kan hans slunkne studiekonto ikke klare (i hvert fald ikke samtidig med at vi også sparer op til bryllup 🙂 ). Hvor fedt kunne det ikke være at give et tatovering i morgengave?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Netop som jeg i dag har tænkt at skulle finde ny tatovør til mine nye to ideer. Og den Tiger OMG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofi

  krydser finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Jensen

  Krydser fingre for jeg kan give min bror den fedest fødselsdagsgave i år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Babett

  Hans arbejde ser super fedt ud og jeg vil sindssygt gerne have flere tatoveringer! Det kunne være så dejligt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke H

  Han er virkelig dygtig og en der meget gerne måtte tatovere mig!
  Siden jeg var helt lille, har jeg altid været fascineret af personer med kropsudsmykning og altid sagt, at jeg skulle have mange tatoveringer – og det har jeg da også allerede, men på SU og som enlig forsørger, er der mange år til jeg kommer til at sidde i stolen igen. Derfor kunne det være virkelig dejligt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg har ville have en tatovering i mange år efterhånden, men jeg har bare aldrig kunne tage sammen til det – håber virkelig jeg vinder, så jeg kan få gjort noget ved det! Og det ser jo ud til, at han er virkelig dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Daugaard

  Det kunne være vildt fedt at vinde ! Så skal jeg have et minde om min far ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holdt Larsen

  Årh det vil jeg gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lindhardt

  Cecilie Lindhardt

  Super fed konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Årh det kunne være lækkert !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Virkelig flotte tatoveringer! Går og pynser på min første tatovering og det ville være awesome at få den lavet hos Street Ink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Mega talentfuld tatovør med et meget personligt udtryk. Hvis jeg vandt ville jeg give premien videre til min dejlige kæreste Maria som længe har ville have en tatovering til ære for sin farmor, men som studerende ikke har haft råd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Holmberg Lange

  Emma H. Lange

  Sikke et talent han har sig, det må man nok sige. Jeg har desværre allergi for farvestoffer (derfor også tatoveringer) hvilket jeg er rigtig ked af.. men! Jeg har den sødeste kæreste, som længe har gået og søgt efter den perfekte tatovør til ham, og jeg vil uden tvivl sige at Nicolai er lige det min kæreste søger! Ville elske at se hans ansigtudtryk hvis jeg gav ham en gratis tatovering.
  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Wauw det er virkelig nogle flotte ting han laver, ku jeg så godt tænke mig at vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil

  Manden er jo kunstner! Krydser fingre for, at det både kan blive til ferie og blæk;)
  – Emil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj!!! Han er pisse dygtig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine H

  Feed konkurrence! 🙂 Jeg har en påfuglefjer på armen, som jeg gerne vil have ‘bygget’ videre på, noget med nogle blomster og masser af farver. Det tør jeg uden tvivl godt lade ham gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  uh, det ville være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her er den sejeste konkurrence jeg nogensinde har set på en blog! Woohoo!

  Jeg vil så gerne have lavet en tus mere – én som skal være til ære for min storebror! Motivet er endnu ikke helt klart i mit hoved, men det ser ud som om Nicolai kunne have nogle fede idéer! Jeg krydser alt, hvad der kan krydses! :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Ihhh han er dygtig! Krydser alt hvad jeg har!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Årh Gud, de tatoveringer er virkelig flotte! Vil elske at få lavet en mere, så krydser fingre for jeg kan få æren af at vinde en ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Virkelig dygtig ven du har – især skovbrynet er flot! Jeg har for et par år siden været igennem det samme som dig Line med at få laserbehandlet en tatovering væk, da jeg ret hurtigt fortrød den, efter den blev lavet. I dag er den heldigvis blevet dækket flot, og oplevelsen har ikke gjort mig bange for at få lavet flere – blot mere eftertænksom 😉 Nu har jeg haft tre små motiver i tankerne i 2-3 år, så nu er jeg klar til at få dem lavet! Krydser alt hvad jeg har xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida F.

  Tak for introduktion til den her uden tvivl dygtige tatovør! Jeg har selv tre tatoveringer, og har altid ideer spirende til flere. Jeg ville elske at Nicolai skulle lave den næste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Han ser jo så dygtig ud og møde hellere end gerne kreere end flot tegning på mig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Grysbæk

  Den fedeste præmie der har været i blogland længe!! #pæntjatak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Lykke Jacobsen

  Ej en lækker konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon Henriksen

  Wow.. Tiden hvor jeg er bleg, muskuløs og uden en eneste tatovering ville helt sikkert slutte hvis jeg vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S. Larsen

  Hold da op hvor er han dygtig!!
  Kunne være så lækkert! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Unni

  Især din kærestes tats er godt nok flotte! Ville elske at få noget smukt grafisk i den stil tatoveret som min næste. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så er det på tide at jeg får lavet den fugl, som jeg har ønsket mig i flere år. Venø er selvfølgelig den eneste rigtige til det job

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nielsen

  Uhh, det kunne være lækkert! Jeg har længe gået og drømt om at blive tusset. Men har endnu ikke fundet den helt rigtige tatovør. Det tror jeg da jeg har nu! Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Kristensen

  uuuh den konkurrence ville jeg elske at vinde – så jeg kunne få færdiggjort min arm – krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Uhh har så mange projekter jeg gerne ville igang med, og jeg ville da absolut ikke være bare det mindste nervøs for, at lade Nicolai gøre det! Sikke nogle smukke motiver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Dall

  Årh hvor ville det være fedt! Har i forvejen 3 små tatoveringer, men har allerede nu planer om flere (men som 18-årig gymnasieelev på S.U og en drøm om at rejse til udlandet næste år er pengene små)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dyveke

  Dét ville være fedt at vinde! Som mor på SU har ny tattoo ikke være prioriteret. Og samtidig har jeg ikke fundet et godt bud på hvem der skulle lave min drømmetattoo. Især de to din kæreste har fået er jeg vil med! (prikker, prikker, prikker 😉 )

  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane S

  Wauw, ville hellere end gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg skal så meget vinde den her konkurrence! Hvor er han sindssygt dygtig!
  Har selvfølgelig også liket facebooksiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Shit! Jeg gad godt. Han er virkelig dygtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna Pinstrup

  Åh det ville virkelig være lækkert, sukker efter at få ordnet en gammel tatovering så jeg får lyst til at vise den frem ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Står selv og drømmer om at få lavet en sommerfugl i en blanding af old school look og et realistisk look. Er sikker på at han ville gøre et fantastisk job. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Fogh

  Min tvillingebror har virkeligt længe, haft ønsket om at få sin første tatovering. Jeg ved hvor meget det kribler i ham, når han snakker om det – så jeg håber, at jeg kan overraske ham med en præmie som denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Wow, han er godt nok dygtig! Det her er en konkurrence jeg simpelthen ikke kan lade passere 🙂 Hvis jeg vandt, ville jeg dog ikke selv skulle under nålen – jeg ville nemlig give præmien til min smukke, tattoo-glade mand. Og han ville blive SÅ glad! 😀 åååååh, krydser fingre!

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mette Marie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PLEASE lad mig vinde, fedeste præmie! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Gabriella

  Hold da op han er dygtig ja 🙂 Jeg har gerne ville have en dotwork tattoo længe. Kunne være så fedt at få den lavet af ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kunne da være lækkert at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvorfor bliver vi ved med at se ham, når han ikke er værd at samle på?