light light light

Instagram # 31

Desktop33

Instagram linesofiegyldholm

Det er længe siden jeg har lavet lidt instagramupdate herinde. Måske mest af alt fordi, de af jer der har lyst til at følge mig på instagram, gør det nok allerede. Men nogengange er det nu meget hyggeligt alligevel. Så her kommer den. Der sker en masse for tiden, samtidig med der egentlig ikke sker en skid. Dvs. jeg oplever rigtig meget og jeg er rigtig glad for tiden og på studiefronten sidder jeg og arbejder på min bachelor. Det er en lidt forvirrende proces synes jeg, fordi jeg er så meget i startfasen, at jeg ikke helt kan finde hoved og hale i det. Jeg håber det kommer i løbet af processen? Men det er rigtig hyggeligt I følger lidt med på instagram, som lige pt. flyder mest over med kærlighedskvadrater. Men det er jo også dejligt.

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

 • Emma

  Skønt! Jeg følger både på insta og snap og her og har fulgt med så længe jeg kan huske❤️ Jeg ved at du har skrevet en del indlæg om dating, kærlighed, tinder og alt imellem. Og ville høre om ikke du kunne skrive et indlæg om dates? Måske i sær de der dates i forbindelse med tinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Emma

   jeg synes jeg har en del indlæg under ‘dates’.. 🙂 Prøv at kigge under kategorien ‘being single’ der tror der du finder ret meget 🙂 Ellers må du endelig skrive tilbage om der er noget specifikt du tænker på. tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

light light light