Konkurrence - et minde for livet

D-vitaminspray og konkurrence

dlux3000

Sponsoreret indlæg

Jeg blev for nyligt spurgt, om jeg vil teste en D-vitaminspray, som Nordic health netop har lanceret på det danske marked, for at være mere præcis deres Dlux 3000. Jeg sagde straks ja, da jeg ved at mange danskere ikke får nok D-vitamin om vinteren, faktisk er det hele 7 ud af 10. Nu kendte jeg ikke mit D-vitamin niveau, men det er blevet målt til en start og igen efter 50 dage, så jeg vender tilbage med mine resultater i et senere indlæg. Det er vigtigt at have tilstrækkeligt med D-vitamin i blodet, da undersøgelser har vist, at mangel kan føre til nedsættelse af dit immunforsvar, svækkelse af dine knogler og alvorlige sygdomme som kræft, sukkersyge og sclerose.

Det er altså helt genialt med en spray, ikke blot fordi det rent faktisk giver en hurtigere og garanteret optagelse i kroppen, i forhold til tabletter eller kapsler, men fordi det er så meget nemmere at spraye et pust i munden om dagen, end det er at huske på, at skulle sluge piller hver dag. Måske er det bare mig der har det sådan? Jeg er simpelthen så dum til at få taget piller, og for mig er det rigeligt at skulle huske på min p-pille hver aften. Sprayen smager lækkert friskt af mint og står ved siden af mit køleskab, så jeg får taget et pust i munden hver morgen sammen med min flaske morgenvand, selvom man egentlig hverken behøver at indtage sit ‘pust’ med mad eller vand, som man oftest skal det med piller.

Konkurrencen
Der findes et ret stort udvalg af D-vitaminprodukter til både gravide, børn og voksne. Og her kommer konkurrencen ind i billedet. Jeg har nemlig fået lov til, at udlodde en lækker række af Nordic Healths produkter (bl.a. 1 D-vitaminspray DLUX 3000, 1 Multivit Multivitaminspray, 1Magnesium Spray Goodnight, 1 Magnesium Body Butter, 1 Magnesium Badeflager mm.) til 3 heldige læsere. For at deltage, skal I skrive en kommentar med, hvad I gør for at opretholde jeres D-vitamin niveau. Jeg trækker 3 vindere d. 29 marts kl. 12. I kan læse om alle deres produkter her.

Held og lykke!

Ikke-navngivet-2

   

48 kommentarer

 • Lisa L.

  Jeg er ikke god til det, så jeg mangler helt sikkert D-vitamin. Om sommeren, kommer det af sig selv, når jeg er meget ude og solen skinner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea H

  For at opretholde mit D-vitamin niveau plejer jeg altid at få det gennem solen i sommerhalvåret, men i vinterhalvåret sørger jeg for at spise en del fisk og en vitaminpille ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie S.

  Én af mine veninder bor heldigvis lige rundt om hjørnet, så vi har lidt en ting med at ringe til hinanden, når solen skinner, og så smutter vi ned efter en kaffe og går en lang tur. Det er skide hyggeligt, og så får vi lige fyldt depoterne op, ah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aske Olsen

  Jeg prøver så vidt muligt at få solens stråler når den nu engang skinder, har læst at et kvarter på arme og ben (med t-shirt & shorts) er nok til at indtage det daglige dosis d-vitamin. Det kan selvfølgelig være svært om vinteren, burde nok tage noget tilskud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Sørger for at tage et højt tilskud dagligt, samt ligge i solen når jeg har mulighed for det derhjemme. Så ligger jeg på gulvet lidt og suger solen ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine J.

  Jeg gør faktisk ikke noget endnu! :O men et af mine nytårsfortsæt var at begynde at spise vitaminpiller og kosttilskud alt efter hvad jeg mangler, men indtil videre er jeg ikke lige kommet videre med det fortsæt, så dette kunne da være en god begyndelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg gør ikke se meget andet end at spise en vitaminpille hver dag – ergo kunne jeg godt gøre mere for at opretholde mit D-vitamin niveau!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dahl

  Forsøger at tilbringe så meget tid som muligt udenfor. Det indebærer blandt andet den daglige cykeltur til og fra arbejde. Derudover forsøger vi (mine kollegaer og jeg), at huske hinanden på, at drikke den obligatoriske kaffe/the efter frokost udenfor (hvis vejret er til det) – så vi både får frisk luft og lys. Det kan virkelig anbefales, hvis man sidder indenfor på et kontor det meste af dagen 😉

  Den her konkurrence er helt genial – dét ville uden tvivl kunne mærkes med sådan et vitamin boost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Spiser D-pearls 38 µg hver dag og spiser så meget fisk jeg kan komme i nærheden af. Det er nok til at holde niveauet på omkring de 70-80 nmol/L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg er faktisk ikke så godt til det. Prøver at få så meget lys som muligt hver eneste gang solen bare skinner det mindste, og spiser lidt ekstra fisk og sådan, men det er også derfor jeg rigtig godt kunne tænke mig at vinde denne konkurrence. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Da jeg er i underskud af d-vitamin får jeg 4 piller om dagen .Sørger også for at komme ud i solen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har rykket mit skrivebord hen foran vores store vindue, således at når jeg sidder og læser så rammer sollyset mig lige i knolden! Jeg skal lige vende mig til at åbne vinduerne indimellem, for også at få lidt frisk luft 😉 Ellers spiser vi mange nødder og fisk herhjemme, men sådan et “pust” D-vitamin ville gøre min samvittighed en del bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone H.

  Jeg forsøger at opholde mig udendørs når solens stråler (en sjælden gang) titter frem her i vintermørket. Derudover spiser jeg fed fisk (oftest som pålæg) én gang om ugen. Ville rigtig gerne spise fisk lidt oftere, men med en SU rækker madbudgettet ikke til mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg spiser dagligt en vitaminpille og sørger for at komme ud i solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Vi (min kæreste og jeg) tager faktisk d-vutamun om vinteren. Han bliver nemt ramt af vinterhumør, men nok d-vitamin tager det værste. Vi kommer også ud og gå hver dag – helst lige når vil kommer hjem fra job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina_1995@hotmail.dk

  Prøver på at få mest muligt ud af sollyset herhjemme ved at gå en Tur når solen er mest fremme. Spiser laks as 1 gang om ugen og prøver på at få noget mælkeprodukt i løbet af en dag, så jeg på bedst vis kan optage D vitaminerne. Sidst men ikke mindst, så ser jeg meget frem til bedre vejr – forhåbenligt om ikke så længe :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg løber et par gange i ugen og går en masse ture, så jeg kan få noget dagslys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg er ude og gå hver dag og ellers spiser jeg vitaminpiller. Det er så også det hele :D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg spiser D-vitamin så ofte jeg nu husker, og sørger for at komme ud og gå lange tur med hundene 3 gange dagligt, så jeg kan få noget dagslys. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg prøver at spise så meget fisk som muligt og så spiser jeg en vitaminpille engang imellem – især i vinterperioden 🙂 Men det er sikkert ikke nok alligevel….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle K

  Jeg tager stort set altid D-vitamin tabletter, og har gjort det i mange år. Om vinteren går jeg ofte hos lægen og sidder ved sådan en lampe, som skulle give godt med D-vitamin, da jeg har haft det med at blive lidt trist og grå om vinteren. Har desværre lige været nødt til at få fjernet mine mandler, så det kunne være fantastisk at vinde denne konkurrence, da mit immunforsvar er pænt skvattet lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Prøver at få så meget lys og luft som muligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ciara

  Jeg synes netop det er så svært at holde et nogenlunde jævnt D-vitaminoptag, særligt her i vintermånederne! Tanken om en spray virker helt genial – særligt når man sidder på læsesal i alle døgnets lyse timer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh. Jeg er faktisk en kegle til at opretholde vitamin niveauer, så for at sige det rent ud, så gør jeg ikke en skid!
  Jeg cykler dog på studiet hver morgen, og får den vej lidt luft, men om det er nok, det har jeg ingen anelse om.
  Så en pakke som den du har på højkant, kan være sparket for at gøre mig lidt ekstra opmærksom på, at det altså er vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Hosbond

  Jeg prøver at være ude hver dag, både for at få frisk luft, men også for at suge lidt D-vitamin til mig. Derudover tager jeg hver dag en d-vitamin pille for at sikre at jeg får nok her i de mørke måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er ude hver dag, da jeg har en hund der skal luftes. Og ellers bruger jeg flittig min overdækkede altan når der er sol – så kan man godt bruge den hele året rundt (man skal jeg bare lægge under en dyne og med en kop the i hånden om vinteren)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Vitaminpiller er mit eneste forsøg på at få D-vitamin. Lækker konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg sørger for at spise min daglige vitaminpille OG så får jeg masser af calcium gennem mælk og ost, de to ting har vist deres egen interne forbundethed, har de ikk’? Det er i hvert fald vigtigt med begge dele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ah fedt! Er super dårlig til piller, så dette kunne være den perfekte løsning. For at opretholde mit D vitamin niveau tager jeg periodevis d vitamin piller, men aller mest forsøger jeg bare at absorbere hver en solstråle det danske vejr giver os, også i vintermånederne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville virkelig ønske, at du lod være med at skrive, at d-vitaminmangel kan føre til kræft og sukkersyge og alt det andet vrøvl, for det er der ingen, det ved med sikkerhed. Wow hvor ville jeg ønske, at alle vidste, hvad evidensbaseret medicin er = at man skal lave kæmpe store undersøgelser og at man helt ubestrideligt statistisk set skal kunne ses en sammenhæng. Så please, lad være med at skrive ting, du ikke ved noget om. For ingen ved det med sikkerhed. At du eller firmaet tror det gør det jo ikke rigtigt. Og firmaet bruger jo folks fuldstændigt ubegrundede frygt til at få folk til at købe unødvendigt bras. En laksemad om ugen giver dig alt det d-vitamin, du har brug for. Hvis bare alle havde haft hel basal statistikundervisning ville meget ondt være undgået. Og du kunne lave en federe konkurrence 😉
  Mvh en læge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Ida 🙂

   Av for en kommentar. Jeg har blot skrevet, hvad undersøgelser har vist og altså ikke noget jeg selv tror eller gætter. Det er et langt detaljeret brief omkring produktet jeg har videregivet information om. Jeg er ked af, nogle af mine indlæg har fornærmet dig, du har en utrolig negativ og bedrevidende tone når du kommenterer på ting du er uenig i eller utilfreds med. Jeg er også ked af du synes jeg kunne have lavet en bedre konkurrence og det er selvfølgelig helt okay du ikke har lyst til at deltage, virkelig! Jeg har lavet masser af konkurrencer igennem bloggens tid, nogle af dem måske bedre end andre. Denne her konkurrence er sponsoreret, som du kan se, og jeg har derfor hverken sammensat præmien eller bestemt den selv.

   Din kommentar kommer med. For du ér læge og ved selvfølgelig unægteligt nogle ting jeg ikke gør. Men inden det bliver en alt for grim tone om, hvor unødvendigt bras det er, så kan vi jo lige vente og se på mine resultater. Jeg har fået lavet et grundigt sundhedstjek (OG målt D-vitamin i blodet) inden jeg begyndte at bruge produktet og får lavet det igen efter 50 dage. På et sygehus. Af læger. Jeg lover at vende tilbage og fortælle, om det rent faktisk har haft betydning og effekt eller om det er, som du siger, noget ‘unødvendigt bras’. Jeg har kun læst godt om det på nettet, og derfor føler jeg at jeg kan stå inde for, at afholde en konkurrence med deres produkter.

   Sidst: jeg, og de fleste andre, er selvfølgelig klar over, at der findes et utal af måder at få det D-vitamin man har brug for. Ofte henvender produkter som disse sig til dem, som så ikke får spist den dér laksemad om ugen, eller på anden vis ikke får det D-vitamin de har brug for, og derfor er i underskud. Så på den måde er det jo fantastisk for den målgruppe kan man sige 🙂

   Tak for din kommentar og rigtig god fredag :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sigrid

  Jeg prøver at være ude i solen mest muligt, men udover det får jeg desværre ikke gjort så meget for at få nok d-vitamin. Det kunne derfor være super dejligt at vinde sådan en spray!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg spiser en multi-vitaminpille og spiser varieret 🙂 ville elske at vinde produkterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hvor smart – det vidste jeg slet ikke, at man kunne?! Jeg gør nok ikke nok for at få D-vitamin, så det ville da være lækkert at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Jeg spiser en pille når jeg ellers husker det.. Har overvejet at købe sådan en lys terapi maskine (ved ikke lige hvad man kalder dem)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninzey

  Jeg købte engang nogle d-dråber (til børn) og brugte lidt, men den der lidt olieagtige følelse de gav i munden gjorde, at jeg ligesom kom fra det. Jeg prøver at nappe et ordentligt skud sol i fjæset, når den endelig er fremme, men det er jo lidt svært, når man arbejder 9 – 17. Det lyder for vildt med en spray, og virkelig som noget, der ville være ideelt til os, der arbejder indenfor i de lækre, lyse timer. Kh Ninzey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nielsen

  Jeg gør desværre ingenting (hvor er det dumt altså!!!) men det er nok også det der med at der er rigeligt at huske på, og jeg har dette generet lidt stramt med piller. Så en spray lyder da intet mindre end perfekt! Kunne desuden vildt godt tænke at prøve noget magnesium da jeg faktisk har en mistanke om at jeg er lidt i underskud på det punkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Det lyder som et fantastisk produkt. Jeg er ude hver dag, men forsøger at huske at spise en d-vitamin dagligt, og især at få hældt en i min søn.. Det lykkes ikke altid. Glæder mig til at læse om dine erfaringer med produktet. Det lyder som noget jeg måske kunne lokke min dreng til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg forsøger at komme så meget udenfor som muligt, når solens stråler er fremme. Da det jo desværre ikke sker så meget i disse måneder, ville det garanteret hjælpe gevaldigt på energien at kunne supplere med den her geniale spray. Det gad jeg godt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Jeg gør faktisk ikke noget, så det ville være dejligt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg nyder solen alt hvad jeg kan fra september-maj, ellers supplerer jeg med d-pearls. Jeg har engang smagt på d-vitamin sprayen fra nordic health, og de smager fabelagtigt. Krydser fingre for den lækre nordic-health pakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg tager d-vitaminpille hver dag, og kan mærke en forskel hvis jeg i en længere periode ikke får taget det. Det lyder dog super smart med produkterne, da jeg ikke er så vild med piller generelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Møllers tran og en d pearls fra Pharma nord. Sidste sommer tog jeg ikke noget, og da det var en regnfuld sommer gik jeg helt ned, indtil jeg igen intensiverede mit d vitamin indtag, så blev der igen liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea Larsen

  Jeg tager også tilskud – dog i form af piller. Synes det lyder helt genialt med spray!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Dejlig konkurrence. Jeg er ude så meget som muligt og tager d vitamin pille dagligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lige nu gør jeg desværre ikke så meget – med eksamen hver 10 uge og praktik i strålebehandlingen 2 etager under jorden, er der ikke mange ledige timer til at fange en solstråle. Derfor ville denne pakke være så velkommen og værdsat ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie ASM

  Jeg arbejder en del om natten, men prøver at komme ud i solen hver dag, spiser æg og fisk stort set hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg spiser fiskeolie med D vitamin, og sørger for at komme ud i solen når den er fremme, ved at gå en tur med min hund. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Konkurrence - et minde for livet