swimsuit love

Calvin Klein #the2ofus

wetwowe

CK2 er Calvin Kleins nyeste parfume og konceptet er simpelthen så sødt og fint. Den er nemlig unisex og skabt til at dele med en man holder af. Den legemliggør det spændende ved livet og hylder den diversitet, der præger forholdet mellem to mennesker samt forener og giver en oplevelse, der kan deles i kærlighed, lyst og venskab. Jeg har valgt at dele duften med min kæreste, fordi jeg synes der er noget virkelig sexet og fint ved at dele parfume. Dog er det virkelig svært at finde en unisex duft der ikke enten er for maskulin og tung eller for feminin og stærk. Jeg er desuden ekstrem sart med parfumer, så jeg forventede ikke det store, da den smukke flakon kom med posten. Men jeg må indrømme, at det er den bedste unisex parfume jeg har duftet. Den er frisk men uden at være for let, den har lidt dybde og kant.

Udover duften, som selvfølgelig er det vigtigste, så kan jeg ikke komme uden om, at denne her flakon er den absolut smukkeste jeg nogensinde har set. Den er minimalistisk, simpel og så er den både blød og rund at se på, med en fin hård kant. Gennemført flakon til en unisexparfume ligesom duften er det.

Jeg har som sagt valgt at dele den med min kæreste. Selvom vi ikke har været sammen så længe, så synes jeg stadig den skulle deles med ham, da CK2 universet er baseret på, at livet er bedre når man er to. Mit liv er blevet meget mere fantastisk efter han kom ind i det, så selvfølgelig var der ingen tvivl – CK2 er en duft fo #the2ofus.

Sponsoreret indhold

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

swimsuit love