Vinderen af en gratis tatovering

A girl’s best friend #nevergonaked

Jeg har testet den absolut sejeste mascara i hele verden (vil jeg da vove at påstå). Denne her mascara må simpelthen være alle pigers drøm. Den farver nemlig dine øjenvipper gradvist som du bruger den. Jeg har testet den i præcis 3 uger, da det var den tid jeg havde for at vise jer hvordan det virker. Jeg vil selvfølgelig fortsat bruge den, og det skulle jo kun blive et endnu bedre resultat. Men I kan se for jer selv i videoen, der er ingen tvivl om, at mine vipper er blevet betydeligt mørkere og da jeg stod op i dag, tænkte jeg, at det faktisk er ret flot nu helt uden at bruge mascara, fordi de er blevet lidt mørkere. Jeg er virkelig fan. Selve mascaraen er lækker, den lægger sig mega flot på øjenvipperne og ja, så farver den dem jo gradvist, det er helt seriøst win win. Og så skulle man tro, at sådan en vidundermascara må være en dyr affære, men nej, den koster 99 kr. og kan købes i matas og lige her. 

Jeg kan virkelig ikke få armene ned over konceptet, det må jo virkelig være enhver piges drøm, for lets face it, at få farvet vipper er en halvdyr affære og at farve dem selv… ja det har jeg prøvet én gang. Første, eneste og absolut sidste gang jeg kastede mig ud i det. Så hellere helt undvære. Men det behøver jeg så ikke længere nu. Det er virkelig genialt. I kan tjekke videoen ud og se selv, som sagt har jeg påført den helt almindeligt hver dag i 3 uger, og resultatet er virkelig flot.

Det giver rigtig god mening, at rimmel har lavet denne mascara med kampagnen #nevergonaked på instagram, for man behøver faktisk aldrig gå ‘nøgen’ ud af døren, hvis man bruger denne. Hvis jeg kan have farvede vipper på denne her måde blot ved at bruge en mascara, så er det pludselig ikke ligeså forfærdeligt at møde ekskæresten i kvickly selvom man har glemt at tage mascara på (og han selvfølgelig ligner en million selv). Nu skal det jo ikke lyde som om vi piger ligner lort uden mascara, slet slet ikke, jeg elsker det naturlige look, men hvis man, som jeg, er udstyret med de lyseste øjenvipper der findes, så kan man godt se en smule bleg og syg ud uden, det er sgu ikke så fedt. Hvis det så lige er krydret med et par joggingbukser, hættetrøje og lidt uglet hår, så føler man sig sgu ikke særlig sej.

Jeg er fan, det kan I nok fornemme. Den er virkelig vild piger, jeg synes I skal prøve den selv. Og selvom dette indlæg er sponsoreret, så skal jeg i matas og købe den så snart den er løbet tør, det er da helt sikkert. Så piger, nu behøver vi altså #nevergonaked.

Sponsoreret Indhold

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af en gratis tatovering