På tur med DriveNow (video)

Two Must-haves

stila1. here  |  2. here

Disse to make-up ting kan jeg ikke klare mig uden i min make-up pung. Begge bruger jeg inden jeg lægger make-up, det sørger for at udligne rødme og så lægger det en virkelig god base under min makeup, så den holder hele dagen. De er virkelig anbefalelsesværdige begge to, især er nummer 1 fuldstændig vidunderlig. Man får helt blød hud, og makeuppen holder hele dagen og lægger sig virkelig flot ovenpå. Så hermed mine varmeste anbefalinger.

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

På tur med DriveNow (video)