Pop Pop Pop

Sodastream

 Sig hej til min yndlings-YNDLINGS køkkenmaskine. Jeg er kæmpefan af danskvand, men også en smule træt af, at slæbe tunge flasker med hjem hele tiden. Ligesom jeg også nu også slipper for panten ved min nye maskine. Jeg er virkelig glad for den, på 2 sekunder har du forvandlet dit kedelige vand, til lækre boblevand. Man kan købe alt muligt at putte i af smag, hvilket jeg endnu ikke har prøvet, men jeg er egentlig også bare mega fan af helt neutral eller, som i filmen, med friskpresset citron. Jeg har købt maskinen her, hvor jeg i samme omgang bestilte denne her med (som jeg viste på snapchat og mange af jer tog skærmbilleder af, og som I kan se in action på min instagram nu) og det flotte marmorskærebræt jeg også bruger i filmen.

Jeg er virkelig overrasket over, hvor sindssygt mange lækre boligting Ellos har? Jeg har i mange år troet, at det kun var tøj i deres eget mærke. Men de har jo virkelig så meget mere end det. Så fremover skal jeg også lige have kigget afdelingen igennem, når jeg skal shoppe nyt til boligen også. Jeg har allerede 45 ting på min Ellosønskeliste, men jeg må lave noget inspiration til jer en anden dag.

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pop Pop Pop