Two Must-haves

Pop Pop Pop

Jeg er simpelthen nødt til at vise jer min nye popcornmaskine. Og så tænkte jeg, at det var en sød lille måde med en film. På den måde ser I også et lille klip af min søde kæreste (som jeg ellers kun har vist på snapchat). Den er simpelthen så fin den maskine, den pynter helt vildt i mit køkken, jeg har noget med køkkenmaskiner. Men så smager de jo også vidunderligt, en rigtig biografoplevelse og så er der ingen hormonforstyrrende elementer i. Det er en fest at lave popcorn.

I kan købe popcornmaskinen her, hvis I heller ikke kan leve uden. (Indeholder affiliatelink)

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Anonym

    Iiih, du laver altid så fine film og finder virkelig god musik til dem 😀 Kan stadig huske da jeg så din Forår/sommer film for en del år siden 😉 Vil du ikke lave et opslag med nogle dine tips og triks til at lave små stemningsfilm?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two Must-haves