Blomster mod ensomhed

På tur med DriveNow (video)

Skærmbillede 2016-01-21 kl. 11.54.41

Indlægget er sponsoreret

Som I så på min instagram for nogle uger siden, var jeg ude og teste Drive Now. Et virkelig smart koncept, som jeg allerede er kæmpe fan af. Da jeg sagde ja til at være med i Drive Now kampagnen, anede jeg ikke rigtig hvad det egentlige koncept var. Jeg havde fået en idé i mit hoved, at det var noget med at låne en bil og teste den for en dag-agtigt, og da jeg er mega bilpige tøvede jeg slet ikke med mit ja. Da jeg så sagde til min lillebror jeg skulle ud med det her, så blev han helt vild og sagde ‘ej det er de der fede BMW biler, så vil jeg med’. Og når min lillebror kender til det og synes det er fedt, så er jeg helt sikker på det er godkendt. Så jeg tog selvfølgelig min lillebror med ud for at teste konceptet og bilerne, hvem bedre?

Men måske jeg så skal fortælle jer lidt om, hvad det går ud på. Drive Now er et nyt delebilskoncept lavet i samarbejde med Arriva. I Københavnsområdet er der 400 lækre BMWi3 el-biler, som medlemmer frit kan benytte sig af når de vil. Parkering er gratis i hele København, og man skal derfor ikke tænke på, hvor man stiller den og købe billet osv. Virkelig smart.

I kan oprette en profil på deres hjemmeside eller i deres butik på Vesterbro. Her kan I vælge om I vil oprette et Drive Now kundekort eller om I vil bruge jeres rejsekort. Da jeg ikke har et rejsekort, valgte jeg selvfølgelig det andet. Derefter downloader I Drive Now appen, hvor I kan se hvor alle bilerne holder og hvor tæt på jer de er. Man kan også reservere en bil, så man er sikker på den er klar når man kommer. I låser jer ind i den valgte bil med jeres medlemskort/rejsekort og når turen er afsluttet bliver det beløb du har kørt for, trukket automatisk på dit kort. Virkelig simpelt. Der er ingen månedlige omkostninger eller gebyrer og forsikring er med i prisen, så man skal slet ikke bekymre sig om noget. Simpelthen så smart. I kan se priser og mere info her.

Vi tog bilen til Imperial, hvor vi gik ind og så en film og spiste os runde i popcorn. Hele dagen er filmet, så I kan se hvordan det fungerer og hvad vi fandt på, nederst i indlægget. Da vi havde set filmen var vi så heldige, at der holdt en Drive Now bil lige ude foran Imperial, en del tættere på end den vi selv havde parkeret. Det er et genialt koncept.

Min konklusion af Drive Now konceptet er, at det er virkelig genialt. Jeg frygtede hele den tekniske del og tænkte allerede inden, at det ville blive for besværligt eller teknisk udfordrende, men det er virkelig det mest simple i hele verden og min lillebror behøvede ikke engang at hjælpe mig. Det er super fedt, at der er så mange Drive Now biler, man skal aldrig gå langt for at få en bil. Og så må jeg jo hellere fortælle, at de biler er lækre. Virkelig gode at køre i, fede indeni og fin plads, hvis man skal handle stort ind. Derudover er det el-biler, så det er også godt for miljøet. Jeg er virkelig fan, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har kørt i en Drive Now bil.

Hvis du kunne tænke dig at prøve Drive Now, så er det nu I skal gøre det. Jeg har nemlig en kode til jer, som giver jer oprettelsen til 149 kr. (normalpris 249 kr.) plus 20 minutters fri kørsel. Rabatkoden er MICONF og skal indtastes i sidste step af registreringsprocessen.

Ikke-navngivet-2

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Blomster mod ensomhed