Seriefreak og anbefalinger

Nyforelsket

Jeg havde sgu næsten givet op på kærligheden. Tinder og dating hang mig langt ud af halsen, og jeg havde taget en beslutning om, at nu skulle jeg bare være mig i hvertfald indtil min BA var afleveret (til sommer). Som I så i mine ‘.. og så kom du’ indlæg (del 1, del 2, del 3 og del 4) så var min seneste beslutning, at der bare skulle være fokus på mig selv. Og kun mig. Et nyt fantastisk kærlighedseventyr skulle begynde.

Og det gjorde det også. I dén grad. Men jeg var altså ikke den eneste involveret i dette. For skæbnen ville det åbenbart, at jeg skulle møde en mand, som viste sig at være alt det jeg søgte. Han er sød, kærlig, sjov, flot, omsorgsfuld, empatisk og meget mere. Vi har været sammen stort set hver dag siden vi mødtes for første gang, og vi er begge to helt høje på forelskelse. Jeg elsker at tilbringe min tid med ham og jeg har fuldstændig ro i min lille mave. Han gør mig tryg og glad.

Og på en kold vinteraftentur stoppede han op, tog min hånd og spurgte om jeg ikke havde lyst til at være hans kæreste. På den rigtig søde lidt teenage-agtige måde. Og så stod vi der i snevejret der glimtede i gadelampernes lys, med et smil helt op til begge ører og kiggede på hinanden. Jeg sagde selvfølgelig ja og smilet har siddet fastfrosset i mit ansigt lige siden.

Jeg er glad, rolig og tryg. Og ikke mindst hamrende nyforelsket. Og I skulle selvfølgelig have en update herinde. I har fulgt mig igennem kærestesorger, singlesjov, dating, underlige mænd, ubehagelige bekendtskaber og alt muligt andet. Derfor skal I selvfølgelig også have denne lykkelig historie med. De af jer, der følger mig på snapchat (linesofieg) har nok fornemmet, der foregår et eller andet. Jeg har vist ham en del gange efterhånden, men udover lidt hyggelige snaps, så holder jeg ham lige for mig selv lidt endnu.

Men mon ikke der kommer mere omkring det hele herinde snart, nu er han jo en del af mit eventyr. Jeg har haft store planer om blogging hele weekenden, men det var lidt ligesom om, at denne her søde mand tog al min tid, og så glemte jeg i nyforelskelsesboblen også alt om at blogge. Men bedre sent end aldrig.

Ikke-navngivet-2

13 kommentarer

 • Caren

  Dette giver rigtig meget håb. Min kæreste gennem 11 måneder slog op med mig for to uger siden. Lige nu handler det om overlevelse. Ligge i fosterstilling og græde har jeg gjort i en uge, nu er jeg ved at kunne fungere ude i verdenen igen… Stadig med et knust hjerte. Og et åndsvagt håb om at han kommer tilbage… 🙁 det gør han jo nok ikke. Og det må jeg acceptere, selvom vi passer perfekt sammen. Åh det er sgu tough!!! Det ødelægger hele tilværelsen. En depressions tilstand der overtager alle tanker. “Hvad mon han laver.” “Hvad hvis han møder en ny” “hvad hvis jeg aldrig nogensinde ser ham igen” …

  Jeg vil videre. Fokusere på mig selv! Elske mig selv. Gøre noget godt for mig selv.

  Jeg kan stadig ikke se mig selv sammen med andre mænd end ham…

  Hvordan mødte du din kæreste hér? Tinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Line Sofie.

  Jeg har fuldt dig længe. Helt fra før P gik fra dig. Jeg er selv i kærestesorg lige nu (blev forladt meget mod min vilje for snart 4 måneder siden) og det giver mig så meget håb, at du har fundet kærligheden igen (ved godt du har haft andre siden P også). Dit brud med P virkede så voldsomt og hvis du alligevel kan komme ud på den anden side og forelske dig igen (endda flere gange), så kan jeg fandme også! (selvom det på ingen måde føles sådan lige nu… desværre).. suk, hvor er kærestesorg bare det aller aller værste i denne verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er skønt, jeg er også lidt ekstra forelsket i min kæreste i disse dage; 5 år og stadig med kriller i maven, nogle gange mere end andre, men særligt lige pt 😀 Selvom jeg da andre dage får lyst til at bide ham i benet, er han nu sød. Det er skønt. Og med forårsferie til Barcelona bestilt, glæder jeg mig til tosomhed af den bedste slags 😀

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Åh, hvor er det dejligt! Har sådan håbet på, at dette indlæg kom, hver gang jeg så en snap med ham, hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke 🙂 Du giver os andre håb for der stadig findes kærlighed derude som er tryg og godt.
  Må jeg høre hvor i mødtes-altså om det var tinder?
  Jeg er nemlig selv ved at droppe siden.. :-/
  Knus Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Malene 🙂

   Tak for det. Ja det var lidt tilfældigt midt i min tindersletning, men ikke desto mindre var det via tinder. Så det kan godt lade sig gøre :)! Knus tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham! 🙂 Det er dejligt for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, Line Sofie! Hvor er det skønt for dig (og din kæreste)! Et stort tillykke til jer begge.
  Jeg vil også gerne fortælle dig, at dit indlæg giver mig håb. For tre uger siden blev jeg dumpet, droppet, forladt, valgt fra… – kald det hvad du vil – af en fyr, som jeg havde datet i tre måneder, og var blevet forelsket i. Jeg troede virkelig, at der var udsigter til et forhold. Men nej. Han havde åbenbart ikke “de følelser, han mente skulle til”. Hold kæft, hvor gjorde det ondt. Særligt fordi jeg ikke kunne, og stadig ikke kan, forstå det. Det gør stadig ondt at tænke på, og sidder efterladt med en følelse af bitterhed og håbløshed. Men så læste jeg dit indlæg. Som giver mig lidt mere håb. Jeg har læst dine “Og så kom du”-indlæg, som gjorde stort indtryk på mig. Og nu det her. Hvor kliché det end lyder, så hjælper sådan nogle gode historier som denne altså. Der skal nok være én derude til mig, som forelsker sig vanvittigt meget i mig, og jeg i ham. Når jeg mindst venter det…

  Knus fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Søde Maria. Tusind tak 🙂 Og ja, der er håb, det MÅ jeg simpelthen være beviset på 😉
   jeg er rigtig ked af at høre ham du forelskede dig i, ikke gengældte dine følelser. Det gør virkelig ondt og efterlader en med en masse tvivl og spørgsmål om hvorfor som du selv siger. Men han er derude og tænk, lige nu leder han efter dig. Så læn dig tilbage og nyd det indtil han har fundet dig.. og når han gør, så er du slet ikke i tvivl.

   Knus tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Åh, hvor er jeg ked af at høre det der. Er også blevet dumpet, droppet, forladt og valgt fra. Endda flere gange af samme fyr, men jeg er så kæmpe et fjols at jeg bliver ved med at håbe og vende tilbage. Han er jo ligeglad med mig og det må jeg forstå og prøve at komme videre. Det gør NAS at elske en person, der ikke vil have dig og jeg håber ingen af os nogensinde kommer til at opleve det igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seriefreak og anbefalinger