When it's just right

Min lørdag på snapchat

Jeg så ovre hos sneglcille, at hun har lavet et nyt koncept på snapchat, hvor man kan følge hele hendes fredag. Jeg synes selv det er virkelig hyggeligt, at følge med i hendes (og andre der gør det samme) dag på en mere personlige og ‘virkelig’ måde fra morgen til aften, og jeg tillader mig derfor at snuppe idéen, men blot gøre det om lørdagen. Det I virker til at synes bedst om herinde, er de personlige indlæg, så hvorfor ikke tage jer med på snapchat på mine lørdage, hvor jeg selv tænker det må være sjovest at følge med.

Jeg ved ikke om konceptet falder i god jord, men nu vil jeg prøve det af med start i morgen, hvor I kan følge med i min lørdag. I morgen skal jeg bl.a. være sammen med min søde kæreste og min lillebror og hans kæreste, og så skal vi ellers bare en masse hyggeligt.

Hvis I har lyst til at følge med så hedder jeg @linesofieg på snappen. Jeg glæder mig til at prøve det af, måske det er helt åndssvagt og slet ikke noget for hverken mig eller jer, eller måske er det en rigtig hyggelig ting jeg kan gøre ‘sammen’ med jer læsere. Nu må vi se. I må endelig skrive hvad I synes om ideen, både nu men altså også når I har fulgt med på sådan en hel dag.

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • maibritt j

    rigtig fin ide 🙂 har selv fulgt med i Cille’s dage med snapchat og det er rigtig hyggeligt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When it's just right