De 10 mest læste personlige indlæg i 2015

Instagram # 30

Desktop29

Follow me on instagram linesofiegyldholm

Her er endnu en kollage af billeder fra min instagram på det seneste. Jeg er startet i skole igen, eller dvs. vi afleverer opgave på fredag og d. 25 januar skal jeg så til mundtlig eksamen. Dét kan jeg slet ikke overskue. Men efter det, så begynder jeg på min BA. Snart er jeg i mål. Det er dog endnu hårdere at hænge i nu end nogensinde, jeg ved ikke om det altid er sådan så tæt på mål? Sådan husker jeg nemlig også gymnasiets sidste halve år. Der havde man ligesom bare fået nok.

Men inden da nød jeg en dejlig ferie. Bortset fra jeg har været syg i 2 uger, så har det altså være så dejligt og tiltrængt med ferie. Det jeg bliver lidt træt af på mit studie er, at det er delt op i moduler (2 moduler er 1 semester) og derfor føler jeg hele tiden jeg skal til eksamen. Man når lige at afslutte én eksamen og så starter næste modul. Det er nok i virkeligheden dét jeg er mest træt af. Så nu skal jeg virkelig hænge godt fast det næste (og sidste) halve år. Men derfor var den ferie også virkelig tiltrængt og jeg har nydt den på trods af sygdom.

Jeg håber I allesammen er kommet rigtig godt igang med året.

Ikke-navngivet-2

   

1 kommentar

  • Åh, på den ene side glæder jeg mig sindssygt til at studere igen, men på den anden side, bliver jeg bare aldrig fan af eksaminer.
    Starter på samme studie som dig til februar, så jeg må nok hellere hænge på fra starten så 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

De 10 mest læste personlige indlæg i 2015