Min lørdag på snapchat

Get The Look

cardigan1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here

Jeg synes virkelig den lange cardigan er fin. Den er god her i vinteren både ift. at holde varmen, men også fin til lag-på-lag looket, som er så populært. Jeg har derfor fundet lidt inspiration til jer og 5 fine lange cardigans. Jeg har selv lige kligget nr. 1 hjem og glæder mig til den kommer. Jeg havde engang en lang grå cardigan fra ASOS, som jeg solgte. Og jeg har ærgret mig lige siden. Så nu kan jeg endelig få en igen.

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag på snapchat