02012016

De 10 mest læste personlige indlæg i 2015

Så kommer et lidt forsinket indlæg med en række af bloggens mest læste personlige indlæg i 2015. Læs eller genlæs herunder. De personlige indlæg på min blog er helt klart dem, der skaber mest snak i kommentarfeltet og det virker til, at I rigtig godt kan lide bloggens personlige vinkel.

#1. ‘.. Og så kom du’
På førstepladsen ligger min fortælling i 4 dele, om en rigtig voldsom relation på mange måder, som jeg mødte gennem datingappen tinder. Disse indlæg slog de fleste indlæg med rekorder og derfor ryger de direkte ind på 1. pladsen over de 10 mest læste indlæg i ’15. I kan læse del 1 her, 2 her, 3 her og 4 her.

#2. Dating
dette indlæg blev også et af årets mest læste/likede. Indlægget handler om mine tanker om dét at date. I kan læse eller genlæse det her.

#3. Typerne
I indlægget her, skriver jeg om de mange forskellige typer man møder når man dater. Læs eller genlæs indlægget her.

#4. Det svære valg
Indlægget handler om det svære valg det er, at vælge en forælder fra, som har valgt alkoholen over en selv i mange år. Jeg fortæller, hvordan det var for mig og hvad min beslutning indebar. Læs eller genlæs indlægget her.

#5. 10 facts om mig, der gør mig lidt flov over mig selv.
Overskriften beskriver dette indlæg helt perfekt. Læs eller genlæs det her.

#6. Jagten
Dette indlæg handler om jagten i selve datingen. I dette indlæg spurgte jeg en håndfuld mænd jeg enten har datet eller er venner med, om deres mening omkring jagten i dating. Det er ret interessant læsning, at få mandens vinkel på. Og I tog rigtig godt imod indlægget. Læs eller genlæs det her.

#7. I et forhold eller single?
I dette indlæg snakker jeg lidt om, hvad jeg foretrækker min status er. Læs eller genlæs indlægget her.

#8. En følsom pige
Indlægget handler om min meget følsomme side, hvor den kommer fra, hvad den har af betydning for min hverdag og i mine relationer. Læs eller genlæs indlægget her.

#9. Midlertidig sindssyge
Dette indlæg handler om de sindssyge tanker jeg får når jeg skal flyve. Det er ret sjovt at læse, ligesom kommentarerne fra jer var fantastiske. Læs eller genlæs indlægget her.

#10. Grøn te med salte tårer
Dette indlæg handler om min sidste dag, inden jeg skulle til en rigtig slem eksamen, som var mit 3. forsøg. Læs eller genlæs indlægget her.

I kan læse alle de personlige indlæg jeg har skrevet igennem bloggens tid her.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02012016