12 Blue Jackets + promotion code

CLEAN ON SALE

clean

1. Clean Air here  |  2. Clean Warm Cotton here  |  3. Clean Cool Cotton here  |  4. Clean Skin here  |  5. Clean Shower Fresh here

Jeg tænker tit over, om det er tarveligt at genbruge sine kollager. Men jeg synes bare denne her jeg har lavet af Clean parfumerne er så fin, og derfor tillader jeg mig altså at genbruge den. For det jeg egentlig vil sige er bare, at jeg netop har fyldt op på mine 3 yndlingscleandufte (warm cotton, shower fresh og cool cotton) hos Cocopanda, hvor der lige nu er op til 69% rabat på alt på siden, som har både makeup, hudpleje, dufte, hårpleje og mere. Jeg fik også lige shoppet lidt youngblood makeup til halv pris. Derfor ville jeg lige smide tippet videre til jer. Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ikke-navngivet-2

   

1 kommentar

  • Elsker også Clean parfumerne. Bruger selv Warm Cotton, og er helt pjattet med at dufte som nyvasket sengetøj.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 Blue Jackets + promotion code