jeg er så effektiv når jeg læser til eksamen

Blomster mod ensomhed

Ej men hvor sød er den video? Jeg blev virkelig helt rørt, av. Røde Kors og interflora er gået sammen i en fælles ‘blomster mod ensomhed’ – kampagne. Røde Kors har etableret en rigtig vigtig besøgsvennetjeneste, der hvert år rykker ud til knap 7500 ensomme. Men da der er behov for mange flere besøgsvenner er denne kampagne er igangsat. Det er et håb om, at rekruttere flere besøgsvenner, men også for at gøre ventetiden lettere ved at bruge Interfloras særlige kompetence til at sende blomster og hilsner.

Jeg synes simpelthen idéen er så fin, og jeg vil selvfølgelig derfor gerne være med til at sprede budskabet. Ensomhed er et voksende problem, som vi skal gøre så meget ved vi kan. Jeg synes det er vigtigt der øges fokus på emnet og via konkrete initiativer, som f.eks. dette, giver det os mulighed for at støtte op om Røde Kors’ besøgstjeneste. En lille indsats kan betyde en kæmpestor forskel for den ensomme, enten i form af et besøg eller en buket blomster med en hilsen.

Ensomhed kan ramme alle mennesker og findes også i alle aldersgrupper. Jeg var ikke klar over Røde Kors’ besøgsvennetjeneste, men først blevet opmærksom på det ifb. med denne kampagne, så jeg tror det er en rigtig god måde at få budskabet ud på. Jeg synes I hvertfald I skal se filmen, det giver også et rigtig godt billede af kampagnen, og så kan I læse mere om kampagnen her, hvor I også kan donere en buket mod ensomhed.

Sponsoreret 

Ikke-navngivet-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

jeg er så effektiv når jeg læser til eksamen