Up to 70% off coats and jackets

Ugens Etsy Tip # 40

Desktop22

Buy Prints Here

Desktop23

Buy Clouds here

Desktop24

Buy stuffed animals here

Ugens etsytip hører måske mest til de små. Jeg ville i hvertfald købe de søde bamser og hængeskyen, hvis jeg skulle have en lille en. Jeg ved ikke, hvor mange læsere jeg har med børn, men jeg synes alligevel disse shops var for søde til ikke at dele. Måske I kan dele dem med nogen I ved ville blive glade. Eller som oplagt julegave til jeres veninde, der skal være mor eller noget.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up to 70% off coats and jackets