BLACK FRIDAY (all webshops)

Getting older

føsssss'

I dag er det min fødselsdag. Så udover en kollage af ‘se mig som sød og lille’ som hører med en sådan dag, så kommer også en ‘nu er jeg blevet ældre, er jeg hvor jeg gerne vil’-snak. Det hører sig med. Og jeg har altid ekstra meget de tanker omkring min fødselsdag. Fordi det på en eller anden måde opsamler et år for mig. Og jeg bliver 27. Syvogtyve år. Øh undskyld, men hvornår var jeg ikke længere i starten af tyverne og pludselig nu snart en 30-årig kvinde? GISP, TREDIVE? ookay ro på, vi starter lige her, her hvor jeg bliver 27. Og har jeg så nået det jeg ville på et år? Èr jeg der, hvor jeg synes jeg skal være?

Både og. På nogle punkter har jeg nået det jeg gerne ville på et år. Mit studie er ved at nå vejs ende og på den måde er der styr på dét. Jeg har min lejlighed, min roomie, mine gode venskaber og familie, præcis som jeg gerne vil det. Jeg har rejst en del gange, og der var målet bare, at jeg minimum skulle rejse 2 gange på et år. Det har jeg holdt i mange år nu. Men jeg mangler stadig nogle af de ting jeg havde håbet jeg kunne sætte flueben ud for, som 27-årig. Bl.a. det studierelaterede job. Jeg har ikke haft særlig meget tid til at søge de jobs, så det er helt selvforskyldt, men nu er den intense jagt på studiejobbet gået igang. Jeg har ingen kæreste heller, og selvom jeg ikke har spor travlt, så kan jeg godt mærke, at jeg nu har nået en alder, hvor jeg synes det er klart hyggeligst at være 2. Jeg drejer hovedet efter barnevogne og glade par på solskinsture, og jeg kan da mærke, at jeg glæder mig til det (forhåbentlig en dag snart) bliver min tur. Opsparingen er heller ikke nået mange vegne, men det behøver vi vist ikke snakke mere om.

Når jeg kigger tilbage på mit seneste år, så er der på den ene side sket usandsynligt lidt og samtidig har jeg aldrig oplevet så meget på blot ét år før næsten – i hvertfald i mit indre følelsesliv. Hold nu op, hvor er der sket meget i mit indre. Jeg har været røvhamrende forelsket, pissehamrende ulykkelig af kærestesorg, helt sindssygt bange for at åbne mig op i det terapi jeg begyndte i, og samtid været enormt glad for alt det jeg har. Jeg har følt ekstremt dybt i alle ender af spektret, og jeg kan med sikkerhed sige, at mit næste år gerne må blive en smule mere roligt for mit lille hjerte. Jeg må stå af den sindssyge rutchebane jeg har kørt rundt i det seneste år, og så tror jeg lige jeg tager et stille og roligt år i luftballonerne eller noget 😉

Meget kan man sige om mit seneste år, men det har i hvertfald været en interessant oplevelse og rejse. Jeg kan nok ikke med total ro i stemmen sige, at jeg er 100% tilfreds med det sted jeg er lige nu, men det er måske også okay? Måske kan jeg som 28-årig skrive en helt anden slags indlæg og så kan jeg kigge tilbage og tænke på ‘hvor ung og uvidende jeg dog var som 27-årig’ 🙂 Men nu er jeg 27. Det skræmmer mig. Tiden går absurd stærkt og jeg forstår slet ikke jeg er blevet så gammel. Man skal virkelig huske at nyde al den tid man har, for før man får set sig om, så har man nået vejs ende og kan blot kigge tilbage på alle minderne. Så jeg vil gøre mit for at gøre dem allesammen det værd.

Fødselsdagsdepri? naaaaaj da 😉 Nu vil jeg bruge min dag med de mennesker jeg holder allermest af, spise mig rund i min yndlingsmad og danse natten væk. God weekend til jer.

Ikke-navngivet-2

3 kommentarer

 • Louise

  Forsinket stort tillykke!
  27 er ingen alder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Stort tillykke med fødselsdagen i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Først, tillykke!
  Jeg kan så meget nikke genkendende til det med at tiden går så ulækkert stærkt! Jeg blev 26 i sommers, men det føltes ikke helt sådan fordi jeg var på backpacking i Thailand og ikke rigtig fejrede den. Alligevel har jeg gjort lidt status, følt mig lidt stresset over alle dem der har børn allerede nu og er gift eller skal, selv mennesker yngre end mig, men jeg er kommet frem til det er okay. Jeg vil ikke lade mig stresse af hvad andre ønsker i deres liv på nuværende tidspunkt, for det er slet ikke for mig. Jeg har for det første ingen kæreste og så ved jeg at jeg skal ud og opleve, helt uhæmmet og på ubestemt tid, før jeg skal slå mig ned. Jeg skal bo steder jeg ikke kender, møde mennesker der ike taler mit sprog og lade livet vise mig vej. Og det er helt okay, for vi er jo ikke ens nogle af os. Jeg har heller ikke styr på uddannelse, for selvom jeg har en som designer, så startede jeg en ny som teolog, to totale modsætninger, men det er så svært bare at passe ind i én kasse, i hvert fald hvis du spørg mig.
  Det eneste man kan gøre, især som særligt sensitivt menneske, er at mærke efter og give sig selv tid, tage en dag ad gange og så løser det hele sig altid. Det er i hvert fald min egen erfaring, det er hvad jeg lærte på min rejse fra 25 til 26, at meditere og finde ud af det indre for alt det andet.
  Sikke en lang pløre – jeg håber du får en skøn dag!

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY (all webshops)