Get The Look

Budapest

Skærmbillede 2015-11-08 kl. 10.48.01 Skærmbillede 2015-11-08 kl. 10.48.27

Jeg har nu været i Budapest et par dage. Nettet er en smule ustabilt her, så derfor kom der ikke de faste indlæg jeg havde håbet på. Men jeg nyder det. Her er kun et par grader varmere end Danmark, men til gengæld skinner solen og det er skønt at komme lidt væk fra hverdagen. Lige inden jeg tog afsted blev jeg syg. Så det var lidt dårlig timing. Og i flyet da vi skulle til at lande, fik jeg en så slem prop i højre øre, som jeg aldrig har oplevet før. Det blev værre og værre og uanset hvor meget jeg prustede, tyggede, slugte, gabte, hev i øret eller prøvede at udlignet trykket, så gik det ikke væk. Da vi var landet kunne jeg absolut intet høre på det øre – det føltes mest af alt som om hele højre side af mit hovede var blevet fyldt op med vat. Sådan fortsatte det aften og nat, og morgenen efter måtte jeg have fat i min mor.
Jeg havde googlet det og læst, at specielt hvis man er forkølet skulle propper i ørene være slemt. Og at man skulle passe på med at prøve at udlignet trykket selv, da der kunne ryge snot og slim op i øregangen eller sådan .Men samtidig kunne jeg heller ikke gå rundt i flere dage på den måde, det var ulideligt. Jeg havde heldigvis næsespray med, og med lidt kærlige sygepleje-mor råd, så fik jeg løsnet lidt op. Men jeg har stadig en prop i øret, det er nu bare til at holde ud. Når jeg kommer hjem tænker jeg lige at smutte en tur til lægen, jeg håber hun kan hjælpe. Har I prøvet det? Og hvordan endte I med at få hul igennem?

Anyway, det var lidt meget om sygdom, slim og snot. Hvilket egentlig er den kedelige update. For jeg nyder Budapest. Hvert minut. Jeg skal muligvis på en ordentlig omgang skrump når jeg kommer hjem, men hver en kage vil være det værd;) Igår var jeg ude på Magrethe-øen, hvad jeg vil kalde hovedstadens smukkeste park. Den ligger midt ude i Donau-floden, som deler den ungarnske hovedstad i bydelene Buda og Pest. Øen er 2,5 km lang og op til 500 meter bred, og den er utrolig smuk og frodig med store grønne områder, gamle træer og masser af blomsterbede. Her kan man leje en cykelbil eller helt almindelige cykler. Der er cykelbiler til mange mennesker, små cykelbiler til børn, eller den vi havde lejet – til 2 personer. Billederne er ikke så skarpe, men det er fordi det er stillbilleder fra den stemningsfilm jeg skal klippe sammen. Den glæder jeg mig til at vise jer.

Nu vil jeg smutte ud og få noget ud af min søndag. Jeg håber I nyder Danmark.

Ikke-navngivet-2

   

6 kommentarer

 • Emilie

  Hej Line!
  Kunne du ikke tænke dig at lave en guide, eller what-to-see/do/eat osv her på bloggen? Jeg skal nemlig have taget min “Budapest-møgdom” til januar, og mangler lidt inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hej Emilie. Jo det skal jeg nok gøre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jaaa, det vil jeg også helt vildt gerne have, da jeg også skal til Budapest d. 20. januar 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du skal puste en ballon op med næsen, det lyder åndssvagt, men det virker! Måske ikke med det samme, men efter lidt tid vil det sige pop og proppen er væk. Har selv prøvet det. Det er helt forfærdeligt, men det var rådet fra min læge, efter at have været i en osteklokke i et døgnstid 🙂 held og lykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg er ved at være ok træt af den etablerede forbindelse mellem skyld, skam, synd og… kage?! Man kan GODT spise uden at tænke i kilometer og kalorier. Min ramble er ikke specifikt henvendt til dig, Line Sofie, det må du ikke tro, for du er langt fra den eneste eller værste (og måske er det ikke engang vildt tydeligt i det her indlæg), når det kommer reproduktionen af dén forbindelse. Og for en god ordens skyld: jeg digger fandeme din blog!
  Men lad os nu allesammen lige være enige om, at synd, er en “handling der fordømmes som umoralsk eller forkert” (Ordnet: synd). og lad os efterfølgende blive enige om, at det er en del mere interessant at reflektere over sin moral og lade sit overjeg dømme én, når man handler i strid med denne, end det er, at slå sig selv i hovedet med, at man har indtaget en kage, en pizza whatfuckingever. Lad os lægge alle de kræfter vi bruger i fitness på at få ting til at ske i den ydre verden for selvfølgelig er det mere overskueligt, at smide et par kilo, at kunne løbe så og så langt, at være “bikini-klar”, men åh hvor kunne vi udrette meget med så meget betydning for andre end os selv og vores egen forfængelighed, hvis vi ikke tillagde vores krops fysiske udtryk større betydning end vores evne til at fordybe os, analysere og reflektere på en måde, som gavner mennesker omkring os. Jeg siger ikke at det ene nødvendigvis udelukker det andet, men det store fokus på krop over hoved gør mig sgu nok lidt emo.
  Og sorry igen, Line Sofie, at det blev dit kommentarfelt, det gik ud over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har selv døjet med propper i ørerne ved flyvning. Jeg ved hvor forfærdeligt det er! Desværre kan din læge ikke gøre noget, ved mindre der selvfølgelig er noget galt med dit øre. Det eneste man kan gøre er selv at udligne trykket ved opstigning og landing. Jeg fik det råd at “gå i træning” med det nogle dage før man skal ud og flyve. Det hjælper faktisk :).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Get The Look