one down, one to go and 25% discount

Nighty Night

Desktop20Affiliate  1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here

Ej se lige det her sengetøj. Jeg er gået lidt i indretningsmode (surprise) og er pt. ret hooked på, at finde noget nyt sengetøj til mine to dyner og puder. Først var jeg meget på nr. 9, men nu er jeg blevet i tvivl om det skal være nr. 5 i stedet? Store beslutninger jo 😉 Priserne er så gode. Jeg er bare generelt ret glad for Ellos’ boligafdeling, så udover smukt sengetøj, så er jeg ret varm på nogle forskellige lamper også. Åh. Men først sengetøj. Hvad kan I bedst lide?

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

 • Kathrine

  Rigtig søde sengesæt 🙂 Men øv, de er ikke i danske mål 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ja. men der er ikke stor forskel på dem. Købte et sidste år, og det fungerer helt fint. Det er 5 cm eller sådan 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

one down, one to go and 25% discount