Grøn te med salte tårer

I DID IT

12036595_883672468334820_1555049864785843815_n

Sødeste, dejligste, skønneste læsere. Jeg gjorde det. Jeg bestod min eksamen i dag, den mest frygtede eksamen. Og jeg ikke bare bestod, jeg fik fandme 10 og en masse ros. Jeg kan ikke forstå det. 2 mundtlige eksamener er nu overstået med de to højeste karakterer på skalaen. Jeg er nu ikke længere bagud med en eksamen, som ligger og lurer derude et sted. Jeg er med. Alt er godt. Jeg er lykkelig. Da de voterede gik jeg rundt ude foran og sagde ‘please lad mig bestå, please lad mig bestå’. Jeg havde ingen idé om, hvor sindssygt godt det egentlig var gået, min nervøsitet havde simpelthen overtaget, at jeg kunne huske noget som helst efterfølgende.

 Da de hev mig ind igen, tog jeg en dyb vejrtrækning og censor kiggede på mig og sagde ‘altså du er ikke nervøs vel? Du har bestået’ OOOMG yes, tænkte jeg bare. Jeg bestod, jeg bestod, jeg bestod. Og da de så også gav mig et flot 10-tal og en masse ros, jamen så kunne jeg ikke andet end at smile op til begge ører og fælde en lille tåre.

Aftenen står nu på venindehygge, uhyggeligt meget bland-selv slik og gode film. Og så kan jeg nyde en uges ferie inden jeg igen begynder op.

Jeg har knoklet for denne her eksamen og jeg har været så nervøs. Jeg har haft en anden eksamen oveni i denne uge, som også krævede tid, og nu kan jeg endelig ånde lettet op. ET KÆMPE tak til jer, for jeres kæmpestore støtte, masser af hjertevarme kommentarer og tanker min vej. Jeg er sikker på det hjalp. I er fandme, og jeg har sagt det før, verdens bedste læsere!

Ikke-navngivet-2

26 kommentarer

 • Camilla

  Hej Line.
  Kæmpestort tillykke, du er bare god! Står i samme situation nu her snart og er skide bange. Hvilket fag var det du kæmpede med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hej Camilla.. tak 🙂 Jeg var oppe i beskæftigelse. Læser du samme studie?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt for dig! KÆMPE tillykke med det fine resultat. Og hvor er det velfortjent med en uges ferie. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæmpestort tillykke! Du er skide god! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Stoooort tillykke! Hvor er det fedt! Det gjorde mig rigtig glad at læse, ikke mindst at dit hårde arbejde gav pote men det gav mig lidt håb for mine egne eksamner! Jeg har to jeg skal op til til jul som skulle have været overstået i sommers, men ting kom i vejen og vi er jo kun mennesker, så jeg har været nødt til at rykke dem. Så selvom det reelt bliver mine første forsøg i både latin og filosofi, så er jeg så hammer nervøs og de skal bestås inden sommer ellers kan jeg ikke forsætte på mit studie, ligegyldigt hvor mange forsøg jeg har brugt, da de skal bestås indenfor 2 år fra studiestart. Kan jeg ikke bare gemme mig under dynen? Haha. Tillykke igen, nyd din ferie 😀

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   mange tak. 🙂 Selvfølgelig skal det nok gå. Jeg ved præcis, hvordan det føles at være bagud, tro mig, jeg ville også gemme mig under dynen 😀 haha… men du klarer den! og tusind tak igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Godt gået! Tillykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  TILLYKKE!! 🙂 Hvor har du fortjent det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Feeeeedt, stort tillykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fuck hvor godt! TILLYKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ SEJT!! Tillykke med dit flotte 10 tal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Juhuu, tillykke! Jeg tænkte på dig ved middagstid. Godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   tusind tak, det er jeg så glad for du gjorde 🙂 !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  NEJ, hvor er det dejligt for dig! Stooort tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kæmpe stort tillykke – hvor er det bare skide godt gået:0) Nyd din aften og rigtig god weekend, det har du godt nokfortjent ovenpå sådan en uge!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er du alt for sej 🙂 STORT tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn te med salte tårer