Nighty Night

Grøn te med salte tårer

Jeg sidder her i min lejlighed. Tårerne triller ned ad kinderne. Hvorfor, tænker I måske? Jamen det ved jeg sgu ikke helt. Måske er det den eksamen jeg skal op til i morgen, der synes mere overskuelig end nogensinde, da det er mit 3. og sidste forsøg. Fordi bøgerne jeg læser er uendeligt lange, og jeg skal have styr på 800 ting, som på ingen måde giver mening og samenhæng i mit lille hoved? Måske er det den blog jeg lige har læst, om en kvinde der mødte kærligheden på tinder og fik en baby på rekordtid? Måske er det vejret og vinteren? Jeg ved ikke helt hvad det præcis er, men jeg er utrøstelig lige nu.

Det er nok en kombination af det hele. Det, der åbnede tudesluserne var en mail fra eksamensansvarlig om, at der er rykket i tiderne i morgen. Så i stedet for jeg nu skal op som den første og jeg for første gang i mit liv kunne nyde, at jeg var svineheldig og fik det hurtigt overstået, ja, så er jeg nu rykket ned som nr. 3. NUMMER TRE? I kan da ikke bare ændre i planen? Ej men altså så sad jeg dér, kiggede på mailen, var rasende og rødglødende, men også ked af det og ‘ej det kan I simpelthen ikke være bekeeeheheeeendt, hulk hulk’. Jeg er træt og udmattet over den eksamen, men jeg har ikke tid til at sove og slappe af. Jeg kører på reservespænding og selvom jeg igår både trænede, gik en lang (!) tur og indtog mængder af mad jeg ikke troede jeg kunne rumme, så er der stadig ikke fyldt op på energidepoterne. Jeg kan ikke finde hoved og hale i min læsning og i dag skal jeg have styr på mit oplæg. Jeg drømmer om rejser, en sød mand, kærlighed og afslapning. Derfor er det nok også den dummeste idé er, at læse om lykkelige mennesker i nyforelskede forhold. Nårh ja, man skal selvfølgelig sige man under dem det, det gør jeg jo også (hmpf), men når man selv står i lort til halsen, I ved.

Åh ja, så ynkelig jeg er lige nu. Det er tragikomisk, at sidde omgivet af 8 tykke røvsyge bøger, 7000 sider nedskrevne noter og en sølle kop te, der efterhånden er helt nedkølet af mine salte ‘jeg har ondt af mig selv’-tårer. Hvad fanden læser du også kærlighedshistorier for nu Line? Helt ærligt. Nu, hvor jeg har allermest brug for et kys på panden og en mand der smører den leverpostejmad til mig, som jeg knap nok har tid til at gå ud i mit køkken og kokkerere selv. Nu, hvor jeg har allermest brug for store mandearme omkring mig, når jeg i nat skal ligge med store vågne øjne, hjertebanken og en klump halsen. Og nu, hvor jeg har allermest brug for en mand der siger, at vi laver noget hyggeligt efter min eksamen og det hele nok skal gå. Nårh ja. I siger det jo. Min familie siger det. Mine dejlige veninder siger det.

Og det skal nok gå. Det er jeg simpelthen nødt til at tro på. Selvom jeg lige nu føler jeg aldrig kan bestå den eksamen fordi, oh well, det er jo ligesom ikke lykkedes mig indtil nu, så skal og må jeg tro på, at 3. gang er lykkens gang. Jeg drømmer ikke om det 12-tal jeg fik i tirsdags, jeg stiler ikke engang efter noget middelmådigt. Jeg skal bare bestå; Line du har desværre kun fået 02… OMG YEEEES, tak tak tak! Det vil være min reaktion. Og 02? Come on, det jeg simpelthen kunne hive hjem. Jo jeg kan så, jo jeg kan så JO JEG KAN SÅ!

Jeg er muligvis total ynkelig nu, eller, det ér jeg, men jeg lover jer for, at hvis jeg kommer igennem den eksamen i morgen, ud på den anden side i live og med et ‘bestået’ så fylder jeg bloggen med kærlighed, fest og balloner. De salte tårer i min kedelige grønne te, bliver skiftet ud med røde læber og champagne. I kan tro det skal fejres. Men for nu må I nøjes med ynkeline, der sidder med joggingbukser, håret i en rodet knold og græder ned i sin te. Ak ja, det er sgu nok meget godt jeg ikke har en mand egentlig. Det havde nok været nu han var løbet sin vej.

Ønsk mig held og lykke, send al jeres energi min vej i morgen ved frokosttid, jeg lover jer for den kan mærkes helt ind i eksamenslokalet fra helvede.

Ikke-navngivet-2

28 kommentarer

 • Sidder pænt og venter i spænding til at få svar, nærmest som om jeg selv er til eksamen! HELD OG LYKKE SØDE LINE <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Stort opmuntrende kram herfra. You can do it!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sødeste Line Sofie, sender en masse kys, knus og positiv energi i din retning! Jeg er sikker på, at det nok skal gå rigtig fint. Et lille tip, som jeg synes har hjulpet mig, er at tage aftenen inden fri, lave og gøre nogle gode ting, så ens hoved kan få lidt ro, det har hjulpet mig også selvom jeg ikke følte jeg havdetid til det.
  Krydser alt hvad jeg kan i morgen:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg ønsker dig al held og lykke med imorgen! Det var mig der også sad og græd over selv samme modul 5 eksamen da du skrev det sidste oplæg om din eksamen.jeg bestod heldigvis, men du har ret i at de er slemme de juralærere! Har en god portion vrede rettet mod vores studie lige pt 😉 Men er sikker på du nok skal klare den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke, smukke Line! DU KAN KLARE DET! Jeg dumpede selv en eksamen i sommers, og hev kun lige 02-tallet hjem til reeksamen – men det var det bedste 02-tal nogensinde! Jeg krydser fingre for dig! Kæmpe knus og gode tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   TAAAAAK sødeste Emma. Ja jeg forventer absolut intet bedre end 02, det vil gøre mig rigtig glad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Som en der selv har prøvet at dumpe samme eksamen 2 gange, så ved jeg hvor hårdt det er psykisk. Det var endda en skriftlig eksamen, så jeg kunne da lige gå og vente 3 uger på svar om hvorvidt jeg bestod 3. gang, hvilket jeg heldigvis gjorde. Sender dig virkelig alle de bedste tanker (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Tusind tak Camilla. 🙂 Det er en god historie lige at få med !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Et så smukt sind og hjerte(og ydre for den sags skyld) som dit fortjener alt kærlighed, opbakning og lykønskning!

  Jeg lover at krydse fingre så hårdt, jeg overhovedet kan i morgen.

  Hold fast i, at det nok skal gå, for selvfølgelig skal du nok kunne klare det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Årh Line, du er en skat <3 Tak, det har jeg brug for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stop med at sige til dig selv at “det er sidste forsøg” for på min uddannelse der er der i hvert fald en der har fået lov til at gå til en eksamen for 4.gang (og der klarede sig skide flot) 🙂 JA man har kun 3 forsøg, men hvis man udover den eksamen ellers klarer sig godt, så får man selvfølgelig lov at gå op for 4.gang hvis det er det der skal til! Tror du ødelægger det for dig selv hvis du går rundt og siger “det er SIDSTE chance, det er sidste chance, det er sidste chance…..” – det ville jeg i hvert fald gøre altså blive psykisk påvirket af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Ahhh tak Charlotte. Det er også KUN fordi en fyr fra min klasse fik afslag på sin dispensationsansøgning på et 4. forsøg. Det har hylet mig helt ud af den. Forskellen på ham og mig, skal jeg måske bare huske var, at han blankede de første 2 og generelt havde meget lave karakterer. Så de havde nok tænkt, at der ikke var grund til at give ham et sidste forsøg.. meeen alligevel :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså skal jo ikke gøre mig klog på din uddannelse, jeg går selv på ingeniørhøjskolen i Århus, men jeg tænker at det ville være det gale vanvid at smide dig ud af din uddannelse, når du lige har fået et 12-tal fx.. Så jeg synes du skal prøve at tænke det som en helt normal eksamen og ikke at det er sidste chance.. for jeg vil blive meget overrasket hvis den 3.gang virkelig ér din sidste chance! Tror dog nok du skal bestå i morgen 🙂 Jeg har selv eksamensangst, så jeg ved hvor meget negative tanker om alt muligt andet end eksamenen kan ødelægge det til en eksamen.. så håber du får den tanke med at det er sidste chance ud af dit hoved, for jeg tror virkelig ikke at det er rigtigt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hvor er du sød.. det hjælper lidt 🙂 Tusind tak !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Al kærlighed og held og lykke x1000 herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Det skal nok gå Line! Alt held og lykke herfra!
  Hvilket område skal du op i?
  Læser selv til socialrådgiver og var oppe i beskæftigelse i går, det er godt nok ikke lige mit yndlingsområde ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Tusind tak Anne 🙂

   JEG SKAL OP I BESKÆFTIGELSEEEEEEE 🙁 #dødogødelæggelse jeg hader det også!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne K

   Ej… Det er det værste!!
   Der er uendeligt meget jura..
   Krydser fingre for dig:-):-):-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jep.. og man KAN bare ikke huske det hele :O 🙁
   TAK!! håber det gik for dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne K

   Nej, det kan man bare ikke.. Måske hjælper det hvis du bare kan nogle af paragrafferne og ellers bare ved om det står i LAB eller LAS? 🙁
   Ved ikke hvordan reeksamen foregår, men er det også fra et jurafagligt, socialfagligt eller psykologifagligt perspektiv? Eller er det bare en blanding af det hele? 🙂
   Det gik fint heldigvis! Trak et 7-tal hjem, så er meget tilfreds 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hvor er du sej Anne, tillykke! LAB, LAS og SEL har jeg styr på. Jeg ved også nogle af de paragraffer jeg skal omkring (primært i LAB) og ja, det er det samme med et fokus i perspektiv. Jeg skal heldigvis IKKE op i jurafagligt denne gang, det skulle jeg sidst, men derfor skal man jo stadig afdække det overordnet om ikke andet.. hvad var du oppe i? Jeg skal op i kerneområde 1 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne K

   Tusind tak 😀 Det er dejligste er næsten også bare det er overstået!
   Ej hvor sjovt, jeg var også oppe kerneomårde 1 – teorier, metoder og etik ikke? 🙂 Men det skal du nok klare så! Vi var næsten ikke inde på noget jura, kun meget overfladisk. Jeg kan anbefale virkelig at tænke socialfagligt, socialrådgiverens rolle med myndighedsrollen, og så de forskellige aktører på beskæftigelsesområdet var de også meget interesseret i. Rigtig mange ved os, inklusiv os selv en smule, talte lidt for meget om det psykologifaglige område, det kommer man bare nemt til synes jeg..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jo lige præcis .. 🙂 tak for de gode råd, dem vil jeg helt sikkert gøre brug af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne K

   🙂 🙂 Det var så lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nighty Night