Buy more Save more

Vind en rejse for 2 til Thailand

Thailand

Åhhhh jeg har den vildeste udlængsel. Jeg VIL ud og rejse snart, altså jeg skal. Men indtil da, kan jeg endnu engang fortælle jer om denne vilde konkurrence, hvor I kan vinde en rejse for 2 til Thailand. En af mine drømmedestinationer er uden tvivl Thailand, så skulle I gå hen og vinde rejsen, så ville det da ikke gøre noget I tog mig med 😉 Og min lyst til at komme til Thailand bliver ikke mindre af ovenstående collage.

Men altså I kan vinde denne fantastiske præmie ved at tilmelde jer Sweetdeals nyhedsbrev lige her. Det tager 10 sekunder og mere skal der ikke til.

Sweetdeal tilbyder op til 70% på rejser, wellness-behandlinger, restaurantbesøg og ting du simpelthen ikke kan undvære i dit liv. Lige for tiden trimmer jeg deres side for rejser, hele tiden. For der ér faktisk nogle rigtige gode deals imellem, så uanset om man vinder den rejse eller ej, så er det ikke dårligt at være tilmeldt deres nyhedsbrev, der tikker virkelig nogle meget lokkende tilbud ind engang imellem.

Tilmeld jer den fede konkurrence herså skal jeg nok love, at krydse fingre for at det er en af jer der vinder.

sponsoreret

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

 • J

  Hej igen

  Mange tak for dit svar! Det var med til at opklare en del for mig. Først vil jeg dog sige at beklager at min kommentar fra i går blev lidt skinger i tonen. Jeg blev nok bare virkelig træt ved tanken om, at det her skulle være et sted, hvor man ikke kunne ytre sig konstruktivt. Men affæren viser sig jo så at være en teknisk fejl. Den tager jeg i mig igen:-)

  Jeg hører, hvad du siger – og jeg er glad for, at du hører hvad jeg siger. Du har helt ret, jeg kender ikke hele baggrunden omkring affliate links. Men jeg er trods alt glad for, at du kan se, hvad jeg fx mener med denne her serie af konkurrence reklame.

  Når det så er sagt, skal du dog vide, at jeg altid har bibeholdt min respekt for dig som menneske, og for de bevægende ting du har delt herinde. Alt fra P til Kina, utro, din far og eksamens fuckup. Det slags kræver mod, udvikling og salte tårer. Jeg (og nok også andre) forventer selvfølgelig på ingen måde, at du for altid vil blive ved med at dele så private ting. Men det er dejligt at høre, at integriteten trods alt ikke er røget over bord:-)

  Jeg hænger vist på lidt endnu

  Hav en god dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Wow, du nægter hverken at godkende eller forholde dig til konstruktiv kritik! Den havde jeg virkelig ikke set komme. Come on!! Giv mig dog i det mindste lidt modspil, en forklaring, en reprimande – whatever. Men her mister man jo fuldstændig respekten for dig som blogger. Men jeg må derfra konstatere, at det er fordi penge vægter højere end integritet. Ærgerligt. Men mest for dig selv.
  Venlig hilsen en tidligere glad læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej J.

   Jeg er slet ikke med her? Hvilken kommentar? hvilken kritik? Jeg har kigget alle kommentarer igennem, jeg er total lost? Var beskeden til mig? Sorry jeg er helt helt forvirret lige nu? og du virker ekstremt sur, så jeg må have misset et eller andet? Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Selvom det normalt ikke lige sådan ligger til mig, så kan jeg egentlig godt forstå, at du synes det. Og det er jo fordi overstående kommentar er taget ud af en kontekst, da den hørte sammen med den jeg skrev for en 3-4 dage siden. Og jo – jeg var nok lidt irriteret da jeg skrev den igår – tilfældigt det kun er den, der er gået i gennem men okay:-)
   Nuvel, jeg prøver igen, da jeg egentlig er interesseret i svar på tiltale. I weekenden skrev jeg en kommentar om, at jeg synes at contentet her på bloggen er gået i en ærgerlig retning. Personligt smider jeg aldrig bare sådan om mig med kritiske røster, så jeg brugte et par minutter på at bakke min teori op: Jeg gik en måned tilbage i bloggens historik og talte at fra den 17/8-18/9 var 13 ud af 17 indlæg ellers sponseret eller indholdte affiliate links. Altså en statistik på +75% spons. (Ret mig dog gerne hvis jeg skulle tage fejl). Og tendensen fortsatte i de ældre indlæg – dog uden at jeg talte. Ydermere er det FJERDE (!!) gang du reklamerer for denne konkurrence på en måned, med samme ordlyd i indlæggene. Avs, det lyder altså som nemme penge. Er du sikker på der nogensinde bliver trukket en vinder? Og ja, jeg brugte vist ord som pinligt – jeg synes, det er pinligt. Jeg håber, at du selv kan se det. Det er jo en hel skæv retning.
   Og jo, nu ved jeg godt den kommer. Brok, brok, brok. Men nej, det her er ikke bare brok. Jeg under helt seriøst, at bloggere bliver betalt for deres arbejde i form af spons, der også nogen gange kommer læserne til gode. Jeg sammenligner idag lidt store blogge med moderne dameblade. Men det her er jo helt overdrevet. Det har muligvis været en “uheldig” måned jeg lige har lavet min statistik på – men 75%?
   Jeps, jeg er jo egentlig bare EN sølle læser, der bare kan smutte. Men tingene går jo begge veje nogen gange. Jeg håber, at mine ord sætter nogle tanker i gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej igen J

   Først og fremmest skal jeg lige sige, at kommentarer kan gå tabt, ryge i spamfilter eller andet og derfor har jeg ikke set/udgivet den. jeg udgiver stort set alle kommentarer, ligesom jeg gør mit bedste for at besvare dem alle. Det er kun de direkte stødende kommentarer jeg sletter, da de ikke har relevans for bloggen. Men det har din jo, så jeg vil gøre mig bedste for at svare.

   Jeg er rigtig ked af du synes bloggen har taget en kedelig retning, og jeg vil give dig helt ret i, at der i perioder er flere sponsorerede indlæg end i andre (affiliate kommer jeg lige tilbage til senere). Du har ret i du bare er EN læser der bare kan smutte, men jeg vil meget gerne lytte på mine læsere, bloggen er jo mindst ligeså meget til for jeres skyld, så tro mig, det sætter da tanker igang og selvfølgelig vil jeg tage det med i mine overvejelser.

   Jeg gør mit bedste for variation herinde, men i perioder, ligesom for alle andre, er inspirationen ikke ligeså høj, og indlæggene kommer måske til at fremstå ens. Dog gør jeg meget ud af, at der hver måned er i hvertfald 2-3 gode velskrevede og personlige indlæg, der kan sætte tanker og debat igang. Men jeg vil gerne tænke over at få skrevet endnu flere indlæg, også selvom de måske er lidt kedelige og hverdagsagtige, det kan der måske mangle engang imellem.

   For at tage fat i affiliate, vil jeg gerne lige kommentere det også – det er jo tydeligt du har lavet noget grundig research på mine gamle indlæg 😉 men ift. affiliate indeholder stort set alle indlæg på store modeblogs affiliate – lavede du samme udregning hos en anden, ville det nok næsten lyde på 100% af indlæggene var med spons eller aff. Hvis jeg tager mine etsy-indlæg som eksempel. Jeg har altid lavet ‘ugens etsy tip’ indlæg, i mange år. udelukkende for mine læseres skyld med de ting jeg synes er lækre fra etsy – en hjemmeside jeg har brugt så længe jeg kan huske. Det er aldrig noget jeg er blevet betalt eller har lavet samarbejde om. Men nu har etsy indgået samarbejde med bloggers delight, og dvs. at mine etsy indlæg nu står med ‘indeholder affiliate links’ og pludselig fremstår som et sponsoreret indlæg, selvom jeg altid har lavet dem. Der er uhyre mange webshops der samarbejder med bloggers delight, og derfor står der i de fleste indlæg ‘indeholder aff. links’ da det skal stå der – også selvom jeg ville have lavet indlægget uden (og altid har gjort det). Det er bare for at give en idé om, hvad det er med affiliate links. Det betyder altså på ingen måde indlæggene er sponsorerede, slet ikke. Og ofte tjener man intet på de indlæg.

   Derfor synes jeg ikke helt at disse kan tælle med i dine beregninger, og hvis de gør, så er det i hvertfald nærmest samme procentdel af indlæg hos andre bloggere – hvis ikke mere. Jeg prøver derudover at gøre mine sponsorerede indlæg spændende, personlige og anderledes. Om det så er en video, en længere personlig tekst eller en særlig kollage.

   Konkurrencen du nævner jeg har delt 4 gange, selvfølgelig bliver der trukket en vinder først og fremmest, jeg kan godt se at det er uheldigt, at 3 ud af 4 gange er det med samme billede og nogenlunde samme tekst – det vil jeg gerne tage til mig og ikke gøre fremover. Jeg kan godt se det virker som ‘nemme penge’ på den helt forkerte måde – så tak for det 🙂

   Jeg håber stadig du har lyst til at følge med herinde og du fik et okay svar på din kommentar :)? Tak fordi den er skrevet i en fin tone, og undskyld den gik tabt første gang. Jeg skal nok tænke over det, og håber ikke en ‘uheldig’ måned er nok, ud af de knap 7 år jeg har blogget om alt lige fra kærestesorger til opskrifter 🙂

   Tak for din kommentar og rigtig god dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Okay, så prøver jeg også lige igen:
   Hvad synes du om de nye retningslinjer forbrugerombudsmanden er kommet med? Ift. at det skal markeres i inden/imens modtageren læser indlægget, og at det minimum skal vær i samme skriftstørrelse som overskriften?

   Jane fra madbanditten har skrevet et indlæg om det: http://www.madbanditten.dk/2015/09/16/nye-retningslinjer-om-skjult-reklame-paa-blogs/

   Jeg er ikke selv helt sikker på, hvad jeg synes om det. Synes klart det skal fremgå, når noget er spons, og meget fint at man ikke bare kan skrive ‘i samarbejde med’ eller ‘gave fra’… Men det er måske heller ikke så fedt for æstetikken på bloggen at det skal stå med samme størrelse som overskriften/stå i starten…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej A

   Jeg synes det er fine retningslinjer, som jeg har skullet læse meget op på, da det jo har ændret sig lidt siden sidst. gave fra er jo noget andet end sponsoreret, sådan var det førhen. Man kan godt få tilsendt en shampoo f.eks. det er jo en gave, men hvis man så viser den i et indlæg er den så sponsoreret? Et sponsoreret indlæg var nemlig førhen de BETALTE indlæg, og når man får en gave og vælger at vise den, så får man ingen betaling, og det er her jeg stadig kan være i tvivl om, hvordan det skal markeres. Så lidt forvirrende for os bloggere, men jeg tror der er stor enighed om (på de fleste blogs) at vi aldrig nogensinde prøver at lave noget der er skjult/snyd eller misvisende for vores læsere. Jeg synes dog en del af det der bliver skrevet i retningslinjerne, er lige lovligt langt ude faktisk, og det er der så vidt jeg ved ingen der gør (f.eks. at skrive annonce i overskriften, fordi et indlæg indeholder affiliatelinks, det giver ingen mening)

   Det er fint med mere fokus på det og vi skal allesammen lige vænne os til det og gøre det på den helt rigtige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg vil også ud at rejse! Men skriver speciale :'(

  Ps. Hvad synes du om de nye regler for blogs og reklame?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy more Save more