Hvad kunne I tænke jer mere af?

Louisiana

louisiana

Igår var jeg på den hyggeligste søndagstur til Louisiana. Der kører lige pt. en rigtig fin udstilling med Yayoi Kusama, der hedder ‘i uendeligheden’. Jeg vil virkelig anbefale jer allesammen, at tage ind og se den. Dog vil jeg sige, at søndag er den værste dag I kan gøre det på, der var virkelig virkelig mange mennesker igår, og køerne til de fine rum var meget lange. Så jeg vil anbefale jer at gøre det en hverdag evt.

Jeg er altid kommet meget på Louisiana som barn. Min farmor tog mig med, og så havde vi tøsetur. Min farmor og farfar er kunstnere, så de nød jo Louisiana på en helt anden måde end jeg gjorde dengang, jeg mindes bare glæden ved at være på tur, at gå i de store gange og ikke mindst Louisianas fantastiske børnerum, hvor jeg jo brugte mange timer. Det minder mig altid om gode ting, at løbe ved stranden, drikke en sodavand i deres restaurant, gå rundt med min farmor i gangene og tegne og male i timevis i deres børneafdeling. Det sted vil altid minde mig om min farmor og det vi havde.

I nat havde jeg sat uret til kl. 4, for at se den røde måne, og da jeg lagde mig tilbage i min seng, lå jeg og tænkte over dagen på Louisana. Og så savnede jeg virkelig min farmor. Hvis jeg stadig så hende den dag i dag, så er jeg sikker på en Lousiana tur engang i mellem, ville være noget jeg havde gjort med hende.

Men på trods af et savn til min farmor og en lille tåre i øjenkrogen ved tanken om alle minderne, så havde jeg den absolut bedste dag derude igår. Vejret var smukt, udstillingen var magisk og dagen var helt perfekt.

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

 • Frederikke

  Hej Line Sofie,

  Det var præcist sådan et indlæg som f.eks. det her, jeg mente, da jeg i en kommentar til “Hvad ønsker I mere af”-indlægget skrev, at du ikke behøvede at skrive dagbogslignende indlæg – sådan en post som den her, hvor der er nogle vildt flotte billeder, der “bare” viser noget fra din hverdag, er mindst ligeså personligt og spændende at læse!

  Så ja, det ville jeg bare lige sige 🙂

  Kh. Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   tusind tak sødeste Frederikke 🙂 det er jeg glad for.. jeg fortsætter !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle vildt fancy/spacy ting ser det ud til, så det gør også, at jeg virkelig snart må få bevæget mig op imod Louisiana. Har faktisk aldrig været der, så det er lidt af en fejl.
  Men det lyder som nogle dejlige minder du har derfra, og skønt du fik endnu et 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hvor er jakken og bukserne fra? knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kunne I tænke jer mere af?