9 flotte barstole

Hvad kunne I tænke jer mere af?

Hvad kunne I tænke jer mere af på Mi Confesión?

View Results

For nyligt fik jeg en kommentar omkring min blog og indlæggene herinde. Jeg vil rigtig gerne imødekomme jeres ønsker også og derfor gik jeg i tænkeboks og lavede denne afstemning. Jeg håber I vil krydse af, hvad I godt kunne tænke jer mere af herinde, så vil jeg fra oktober prøve at lave flere af de indlæg I rigtig godt kunne tænke jer at se. Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis I har andre gode ideer til indlæg, så vil jeg se om det kan lade sig gøre. Tak fordi I læser med.

Ikke-navngivet-2

13 kommentarer

 • IDA

  jeg synes de forskellige “single-indlæg” du har lavet har været virkelig sjove og har kunne genkende meget af det… mere af dem TAK!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Videoblogs, Billeder af din hverdag, Spørgerunde, Personlige indlæg, Dagens Outfit’ indlæg, Dagens tip indlæg (tøj, bolig osv.). Sådan lidt af det hele. Synes godt nok der har været mange sponsor indlæg, dem springer jeg pænt over, (ved godt de er nødt til at være der for du kan have bloggen kørende), men når de kommer så ofte. Ud af 10 indlæg i træk, er der 5 sponsor indlæg.. Det er alligevel halvdelen. Og så er der ofte Daniel we. ure, ja. Vi ved vi kan få den rabat nu 😀 Men ellers synes jeg din blog er hyggeligt at læse, når du skriver al fra hverdagsting, til personlige indlæg til dagens outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha tak for svar 🙂 DW urene er jo ikke en rabatkode I altid får, så den reklamerer jeg med i de perioder jeg har en kode til jer. Sidste kode jeg delte nogle gange varede en måned, før det var det et halvt år siden jeg havde en kode til jer 🙂 Jeg prøver virkelig at please jer alle, det gør jeg 🙂 Men tak for din kommentar, jeg tænker over det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Et outfit indlæg fra lousiana! Vil gerne vide hvor jakken og bukserne er fra knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg prøvede at stemme på fire forskellige, men det kunne man ikke 😛 Men det var sådan ca. de 4-5 øverste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Line Sofie,

  Jeg kunne se på afstemningen, at rigtig mange ønsker flere “personlige indlæg”, og så kom jeg til at tænke på, hvad det egentlig er folk mener med det, og hvad du mon tænker, at “vi læsere” mener. Især fordi jeg synes at kunne huske, at du tidligere har skrevet noget med, at det er sådan nogle indlæg folk ønsker mere af fra din side, kan det ikke passe?

  Nåmmen anyways, jeg kom altså til at tænke på, at “personlige indlæg” for mit eget vedkommende ikke udelukkende betyder de indlæg, hvor du virkelig har noget på hjerte, og hvor du fortæller om meget store og personlige ting fra dit liv, såsom kærestesorger, forholdet til din far, det at være single og at føle sig glad men ensom etc.

  Når jeg tænker tilbage på din blog, som jeg har fulgt i rigtig mange år – helt tilbage til “amillionbabies” haha, så er der nogle indlæg, jeg virkeligt husker som særlige og personlige – dem, hvor du viste dine flotte tegninger, dem hvor du viste din og P’s lejlighed med en hel masse lyskæder, hvor der var billeder af dit “aften-hyggebord” med slikmunden, en cola zero og din Mac med det store digitale ur på pauseskærmen 🙂 Jeg kunne gå tilbage og se på de indlæg 1000 gange, hahah!

  Jeg skriver det nok egentlig bare fordi jeg tænker, at det også må være lidt pres for dig, hvis du oplever, at dine læsere forventer store forkromede ord og dagbogslignende indlæg fra dig, når de ønsker “personlige indlæg”. I hvert fald så synes jeg i hvert fald, at de indlæg, hvor du “bare” har taget nogle billeder fra din hverdag, dine noter fra studiet, en krusedulle du lavede, da du talte i telefon, noget fra en gåtur osv. er mindst ligeså personlige som dine mere dagbogsagtige indlæg 🙂

  Jeg ved jo slet ikke, om folk er enige, men nu ville jeg lige skrive det alligevel, så du i hvert fald ved, hvad jeg mener med “personlige indlæg”.

  Du havde i øvrigt sådan nogle mega flotte “kategori”-bokse-billeder, dengang du havde amillionbabies-blogspotten 😀 Det var også personligt, haha!

  Hav en rigtig god weekend,

  Kh. Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Tusind tak for din lange og meget fine kommentar, det er jeg faktisk RIGTIG glad for at høre. Det vil jeg virkelig begynde på <3 mange tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Helt enig, godt skrevet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

   Helt enig!
   De bedste indlæg er klart dem, hvor jeg føler jeg lærer dig at kende – både det dybe, men også det helt almindelige hakkebøfs-indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Der var flere jeg gerne ville krydse af, så jeg skriver det lige her også 🙂
  Musikinspiration, videoblogs, personlige indlæg og flere billeder fra din hverdag. Og indlæg oftere selvfølgelig 😀 tak for en smuk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes virkelig det kunne være fedt hvis du lavede viideo blogs 🙂

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 flotte barstole