Sneak Freak

9 flotte barstole

barstole1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here

Det kan være virkelig farligt for mig, at kigge på indretningsinspirationsbilleder (dagens lange ord) for jeg har ikke plads til mere, som min lejlighed ser ud nu. Altså jeg kan f.eks. ikke bruge nye barstole til noget som det er lige nu. Men jeg får lyst til at købe dem alligevel, derfor er det lidt farligt. På den anden side, så synes jeg det er dejligt at samle inspiration, for på et eller andet tidspunkt, så skal jeg jo have noget nyt til lejligheden. Her har jeg samlet 9 flotte barstole til jer (mig).

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

 • Camilla

  Ved du hvor 7eren er fra? Jeg må ikke (selvom jeg har forsøgt en million gange) trykke på linket. Den bliver ved med at være sort. Måske der bare er min telefon, og computer der synes at jeg skal lade være med at kigge på lige præcis den barstol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Haha Camilla, det kan godt være 🙂 jeg kigger lige på det senere og sætter et link ind der virker :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   I min desperation fandt jeg ud af at 2eren var den samme som 7eren, bare i en anden farve. Og vil nu bruge de næste par måneder på at bearbejde min bedre halvdel til at synes at det er en pisse god idé 🙂 så ingen stress jeg fandt ud af det. Tak for hjælpen ellers…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ahh okay.. ja det er nemlig præcis den samme, og de kan begge fås på samme side 🙂 haha ja det synes jeg du skal gå igang med 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Freak