20 pair of A M A Z I N G shoes on sale

Vind en rejse for 2 til Thailand

tahiland

 

Årh jaer, banker jeres små rejsehjerter ikke, når I ser denne kollage? Helt ærligt? Det gør mit i hvertfald. Og derfor er det jo lidt lækkert, at I lige nu kan vinde en rejse for to til Thailand. Jeg har aldrig nogensinde været i Thailand, men det skal jeg virkelig. Jeg synes simpelthen det virker som det smukkeste og lækreste rejsemål. Hvis du har dig en sød kæreste, kan du jo tage ham med på en romantisk tur, men ellers så er det jo en oplagt afslapning for dig og din gode ven/veninde. Du deltager i konkurrencen, ved at tilmelde dig Sweetdeals nyhedsbrev lige her. Det tager 10 sekunder og mere skal der ikke til.

Og så tænker I måske, hvad er sweetdeal? Hvis ikke I ved det, så er det også på tide I ved det nu. Sweetdeal er nemlig et af mine YNDLINGS dealsites. Og som en studerende fattigrøv som mig, som stadig elsker gode oplevelser, rejser og lækker mad, så er det uundværligt at kende til. Sweetdeal tilbyder op til 70% på rejser, wellness-behandlinger, restaurantbesøg og ting du simpelthen ikke kan undvære i dit liv. Jeg har både købt sushi-deals, massage behandling og produkter til mit hår derinde.

Udover I kan vinde en lækker rejse til Thailand, så er der lige nu tilbud på lækre rejser med gode besparelser. I kan f.eks. komme til magiske Dubai på denne her tur, hvor I sparer 54% på rejsen. Eller I kan komme afsted til populære Berlin på denne her tur, hvor I sparer 33%.

Uanset hvad I er på udkig efter, så er det bestemt værd at holde øje med Sweetdeal. I melder jer til nyhedsbrevet her og konkurrencen om en tur til fantastiske Thailand her.

Lavet i samarbejde med Sweetdeal

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Camilla Dose

    Så er det gjort! Hvor er det fedt med den konkurrence 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 pair of A M A Z I N G shoes on sale