My Endless love for bodystockings

Reminderreminderreminder

IMG_5613

Jeg vil blot tjekke ind for at huske jer på, at I kan få 15% på alt på Daniel Wellingtons hjemmeside indtil d. 15. september. I skal bruge koden 15miconfesion når I tjekker ud, og 15% fratrækkes jeres køb. Køb jeres nye ur her. Jeg har en ven på besøg i øjeblikket, i dag skal vi i tivoli, og i aften skal vi ud. Men jeg kigger lige ind senere, med et lille indlæg fra vores tid sammen. Jeg ville blot minde jer om, at benytte koden nu den er her.

Hey guys. A quick reminder that you can have 15% off of everything at Daniel Wellingtons’ website. Just use the code 15miconfesion at checkout. Shop the whole collection here. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Endless love for bodystockings