Vind en rejse for 2 til Thailand

My Endless love for bodystockings

safeeee

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here

Som den trofaste læser herinde ved, er jeg kæmpe fan af bodystockings. Jeg synes de er så smukke, sexede og dejlige at have på. Så der er intet dårligt at sige om dem. Jeg har samlet 12 fine, sorte bodystockings I kan købe på ASOS lige nu. Så hvis I er ligeså glade for dem som jeg er, så kan I jo tage et kig på dem.

Lavet i samarbejde med asos

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Mette

  Wow, der er nogle virkelig flotte imellem! Jeg er også selv stor fan og har for nyligt fundet en fra Hunkemöller, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har i hvert fald haft stor glæde af den indtil videre 🙂

  https://www.hunkemoller.dk/dk_da/body-ella-body-barely-pink-110256.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  De er så flotte. Er vild med nummer 11.

  Desværre er de bare ikke gode til store bryster. Der er så meget flot undertøj man må undvære på den konto. Synes tit jeg får revet op i den sorg, når jeg læser din blog, hehe :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hahaha MM, undskyld jeg river op i sorgen igen og igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Som uerfaren bodystocking bærer, er jeg nødt til at spørge; Hvornår har man dem på? Til hverdag? Eller når man skal sove? Eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en rejse for 2 til Thailand