Reminderreminderreminder

Med fransk feriebarn

Ikke-navngivet-1

Instagram Line Sofie Gyldholm

Hej med jer. Efter et par dages stilhed, er jeg nu tilbage med et lille ferieindlæg. Jeg har nemlig haft besøg af min kæreste franske ven. Han har været mit feriebarn en uge, og jeg kan love jer for, at det har været en uge med fart på. Vi har i hvertfald fået set og lavet en del. Et par af dagene er blevet brugt på afslapning i solen på stranden, meget af tiden er blevet brugt på, at spise lækker mad og så har jeg aldrig cyklet og gået så mange km i mit liv. Jeg tror nærmest vi har cyklet 30+ km. hver dag og gået i hvertfald 15 km. Vi lejede en cykel den første dag til ham, det er jo uundværligt her i København. Og så har vi ellers set alt, hvad man skal se i København. Det er ikke hans første gang her, så nogle af tingene havde han set og oplevet før. Men så var der jo mange nye ting at lave. Vi tog også et smut til Malmø en af dagene og gik lidt rundt, og fik os en frokost.
Jer der følger med på instagram, har fulgt lidt med i vores oplevelser. I morgen tager han hjem til Paris igen. I dag startede jeg i skole igen, efter 2 måneders ferie, så det var lige noget med at finde tilbage i rytmen igen. Men modulet tegner til at blive et okay modul, så jeg er ved godt mod. Og så skal jeg skrive min BA om ikke så længe, og ved I så hvad, så er jeg sgu i mål. Done. Jeg glæder mig helt vildt.

Det var en lille update på den sidste tid. Jeg håber I har nydt det fantastiske vejr, vi har haft den sidste uge. Det var i hvertfald en rigtig heldig uge, at vise København frem.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reminderreminderreminder