Det er ved at være allersidste chance

Let there be light

lys1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here 

Forleden sad jeg og kiggede på Ellos’ hjemmeside, godt nok efter noget helt andet, men faldt over deres boligafdeling og forelskede mig i sådan ca. alle deres lamper. De er mega fede, der er så mange forskellige jeg vil have, og de er på ingen måde dyre. Så her har I en kollage med de mange lamper, jeg synes er virkelig smukke. Og det var kun lampeafdelingen? Av de har meget fint derinde.

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ved at være allersidste chance