Sommer

Summer shorts and 30 % off

shorts

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here

Jeg har før skrevet om SheInside på bloggen. De har nu skiftet navn til SheIn, men det er samme som før, kun navnet er ændret. Virkelig mange lækre ting, til fantastiske priser hvor alle kan være med. Jeg har før testet noget af deres tøj, og både kvalitet og pris var fantastisk. Nu vil jeg give jer en rabatkode på 30% til alt på deres hjemmeside. Koden er dk-blog30 og den skal I bruge når I tjekker ud. Så kan man jo passende købe sig et par fine sommershorts, en bikini eller måske en ny kjole. De har vanvittigt meget lækkert derinde. Tak et kig på SheIn her, og klik på hvert link under kollagen for at komme til varen.

Jeg håber I nyder det helt sindssygt lækre vejr, og at I ikke er smeltet helt.

Indlægget er lavet i samarbejde med SheIn

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer