New In

Sommer

Desktop3

Instagram linesofiegyldholm

Så blev det sommer. ENDELIG. Det betyder også, at de der har fri nyder solen så meget I kan hele dagen, og de af jer der arbejder, helt sikkert sørger for at nyde al det I kan, når I har fri. Det kan tydeligt ses på bloggens trafik, og det er jo også sådan det skal være. Jeg sidder heller ikke inde og læser blogs dagen lang. Så derfor kommer der en lille sommerupdate i stedet, med lidt billeder fra min instagram. Her i sommertiden er det i virkeligheden hyggeligere at følge folk på instagram og snapchat, hvor man blot får et lille stemningsbillede/video, i stedet for at skulle læse lange indlæg.
Hvis I har lyst til at følge lidt med, så kan I følge min instagram: linesofiegyldholm og min snapchat for lidt mere personlige og hverdagsstemninger: linesofieg.

I dag skal jeg hjem til min mormor med min lillebror. Derefter tager vi på stranden, og i aften har jeg en hyggelig middagsaftale. Det er skønt at have ferie, og når vejret er sådan her, så føler jeg mig helt lykkelig.

En lille sommerhilsen herfra. Jeg håber I får mulighed for at nyde det lækre vejr vi får de næste par dage.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In