Jewellery

The Bold Look

Mit yndlings brynlook er helt klart ‘bold’. Det er egentlig lidt underligt for det er måske i virkeligheden det look, jeg mindst ville bruge til hverdag. De to andre look er mere nedtonede og hverdagsagtige, men alligevel synes jeg bold er et sindssygt flot look. Så det har jeg altså valgt som mit yndlings og lavet en video til jer med det. Jeg har jo ret lyst hår, så et par meget markerede mørke bryn frygtede jeg ville se underligt ud, men med en smokey eye make-up og røde læber, synes jeg faktisk det fungerer rigtig godt. Hvis jeg skulle til en stor fest, ville jeg også have krøllet mit hår, og så taget en sort kjole på for at fuldføre looket. For at lave det look jeg har valgt i videoen, skal man bruge den børste der hedder ‘brow artist plumper’. Den ligner lidt en lille mascara med den lille børste. Den er helt fantastisk, og er allerede blevet ligeså uundværlig for mig, som min gode creme eller min mascara. Jeg er ked af jeg ikke lige opdagede, at jeg havde lidt mørk pudder siddende på hagen før til allersidst, det ser lidt underligt ud. Hvis I vil have mere inspiration til brynlook, så kan I se meget mere på hjemmesiden her.

Lavet i samarbejde med L’Oréal Paris

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

 • Iben

  Hej Line Sofie 🙂 Hvad hedder sangen til denne smukke video? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jeg ved det desværre ikke 🙁 Det var en gratis-sang jeg fandt et sted på nettet.. aner ikke hvor 🙁 sorry

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Du er simpelthen så smuk, Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jewellery