Til sommerens fester

Sommerupdate

Transfers5

Jubiiii i dag fik jeg sommerferie. Kl. 9 i morges var jeg til min sidste mundtlige eksamen i denne omgang, inden en dejlig lang sommerferie gik igang. At det så på ingen måder ligner sommer og at jeg har måttet tænde for varmen i min lejlighed, det snakker vi ikke om. Faktisk kan ikke engang dét slå mig ud. Jeg er virkelig glad for tiden. Jeg tror det er en blanding af flere ting, det gør mig virkelig glad at jeg kommer tættere og tættere på at være færdig med min uddannelse, nu er der ikke længe til jeg skal skrive bachelor, og så glæder jeg mig faktisk til at komme ud på det rigtige arbejdsmarked. Ift. min terapi i TUBA har jeg virkelig fået en kærlighed til min gruppe, i går var sidste gang inden sommerferien, og jeg fik åbnet op på en måde, der efterfølgende har fyldt mig med glæde. Den grupper vokser på mig gang for gang, og jeg er stadig så ovenud lykkelig for min beslutning om at starte. Jeg elsker mit singleliv. For en gangs skyld. Jeg nyder at være mig, jeg har ikke så travlt med at finde en kæreste, jeg nyder at date, møde nye mennesker og tage det helt stille og roligt. Jeg har bare fået en helt anden ro på. Jeg nyder mine byture med veninderne, mine aleneaftener hvor jeg kan spise ostehaps iført trusser og sweater og den ekstra tid jeg har, til at fordybe mig i projekter.

Så alt i alt er jeg glad. Og nu går jeg en lang sommerferie i møde, det kan jo også kun hjælpe på humøret. En lille glad sommerupdate herfra.

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

 • Wow, so beautiful and chic !
  http://www.kara-diamonds.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog et dejligt indlæg, Line Sofie. Det lyder som et rigtigt godt sted, du befinder dig i livet lige nu, og du fortjener heller ikke mindre 🙂

  Hav en dejlig sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det er da bare helt vildt godt at høre Line-Sofie! Hvis det er nogen hjælp, så skal du i hvert fald vide, jeg synes du pissehamrende cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  åh, har du nogle gode råd til, hvordan man kan hjælpe den der indre ro på vej? jeg ville sådan ønske, at jeg kunne slappe af og bare VÆRE i min nuværende livssituation, men jeg synes, at det er svært.
  og tillykke med sommerferien!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig med ferie, håber din sidste eksamen gik godt? 🙂

  Vi krydser fingre for noget sommervejr snart! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Mange tak.. den gik rigtig godt 🙂 Og JA, lad os krydse fingre !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til sommerens fester