Til sommerens fester

Sommerupdate

Transfers5

Jubiiii i dag fik jeg sommerferie. Kl. 9 i morges var jeg til min sidste mundtlige eksamen i denne omgang, inden en dejlig lang sommerferie gik igang. At det så på ingen måder ligner sommer og at jeg har måttet tænde for varmen i min lejlighed, det snakker vi ikke om. Faktisk kan ikke engang dét slå mig ud. Jeg er virkelig glad for tiden. Jeg tror det er en blanding af flere ting, det gør mig virkelig glad at jeg kommer tættere og tættere på at være færdig med min uddannelse, nu er der ikke længe til jeg skal skrive bachelor, og så glæder jeg mig faktisk til at komme ud på det rigtige arbejdsmarked. Ift. min terapi i TUBA har jeg virkelig fået en kærlighed til min gruppe, i går var sidste gang inden sommerferien, og jeg fik åbnet op på en måde, der efterfølgende har fyldt mig med glæde. Den grupper vokser på mig gang for gang, og jeg er stadig så ovenud lykkelig for min beslutning om at starte. Jeg elsker mit singleliv. For en gangs skyld. Jeg nyder at være mig, jeg har ikke så travlt med at finde en kæreste, jeg nyder at date, møde nye mennesker og tage det helt stille og roligt. Jeg har bare fået en helt anden ro på. Jeg nyder mine byture med veninderne, mine aleneaftener hvor jeg kan spise ostehaps iført trusser og sweater og den ekstra tid jeg har, til at fordybe mig i projekter.

Så alt i alt er jeg glad. Og nu går jeg en lang sommerferie i møde, det kan jo også kun hjælpe på humøret. En lille glad sommerupdate herfra.

Ikke-navngivet-2

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Til sommerens fester