My Favourite Smell on sale

Timing

Det her skal ikke være et langt følelsesladet indlæg, men ikke desto mindre synes jeg det er underligt, hvis jeg ikke lige skriver noget. Mange af jer undrede jer over, hvorfor indlægget om min nye kæreste M blev fjernet. Vi er ikke sammen længere. Helt kort. Det var ikke længe vi nåede at være kærester, men jeg vil sige det på ingen måde handlede om ham eller os. Det handlede om timing. Og om mig. Jeg var simpelthen ikke klar til at have en kæreste. Det betyder, at al den tid vi skulle bruge på at være nyforelskede og glade (hvilket vi var) blev brugt for mig mere på en masse dum energi som skubbede os fra hinanden. Jeg er for nyligt begyndt i TUBA, en proces der tager tid, energi og overskud. Det roder op i en masse gamle ting, som man tager med sig rundt imens man arbejder med sig selv. Jeg fandt hurtigt ud af, at det med at skulle give mig hen til en mand, være sød, dejlig og den helt unikke pige jeg er, det var simpelthen ikke muligt mens jeg arbejder med mig selv. Det frustrerede ham og jeg skubbede ham væk. Sådan skal det ikke være.

Jeg var meget forelsket i M, og jeg så stort potentiale i vores forhold. Jeg er da også ked af at have brændt et godt kærestekort, men det er simpelthen sådan det er. Nogle gange er timingen bare helt forkert. Til jer der ikke lige ved hvad jeg mener med TUBA og ‘arbejder med mig selv’ kan I læse indlægget her. 

Det var lige en status på hvorfor jeg ikke fortæller mere om mit kærlighedsliv. Det er simpelthen fordi jeg er single igen. Og denne gang tager jeg lige lidt tid til mig selv uden mænd, tinder eller dating. Det er det eneste rigtige, og præcis det jeg har brug for. Jeg troede jeg var klar til en kæreste, det har jeg virkelig troet længe, og først da jeg endelig fandt ham jeg forelskede mig i, så fremtid med og nød, fandt jeg ud af at det var jeg slet ikke. Det er et ærgerligt tidspunkt, men hvem ved hvad der sker i fremtiden. Det her er det bedste for mig. Nu ved I det. Ingen drama herfra, men jeg synes I skulle vide hvorfor det stoppede så hurtigt.

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Louise

    Tak fordi du er så åben og ærlig… Det er skide surt men jeg tror at det er det rigtige for dig at tage dig af dig selv først… Det er ikke let at arbejde med sig selv og rode op i alle de ting man har låst væk indendi, og man kan jo ikke bare skrue ned for det og være glad og nyforelsket når det er det der passer ind i skemaet. Jeg plejer ikke at kommentere ret meget, men nu syntes jeg altså bare at du skulle have et virtuelt knus. Det du gør nu er vigtigere end noget forhold, så bare pas godt på dig selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Favourite Smell on sale