Projekt tand: det endelige resultat

16 Summer Dresses

dresses

 

1. French Connection here  |  2. Gestuz here |  3. Saint Tropez here |  4. Samsøe & Samsøe here |  5. ICHI here |  6. Won Hundred here |  7. Mads Nørgaard here  |  8. Ganni here  |  9. Stylein here  |  10. Mango here  |  11. Vila here  |  12. B.Young here  |  13. Part Two here  |  14. BZR here  |  15. Gestuz here |  16. ICHI here  | affiliate

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at jeg skal til at kigge lidt på min sommergarderobe. Og man skulle måske ikke tro det, men det står sgu sløjt til venner. Så jeg har besluttet mig for, at jeg skal købe nogle lækre kjoler i denne måned. Derfor har jeg samlet en kollage til jer (og mig selv) med bud lidt lidt forårs/sommerlige kjoler.

.. at jeg så også mangler shorts, toppe, t-shirts og andet, det snakker vi ikke om. Man skal jo starte et sted 🙂

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt tand: det endelige resultat