Ecco Effortless Living

Ugens Etsy Tip # 36

Desktop120

Find de søde kattehuler her

Denne uges etsytip, er til jer med katte. Jeg har længe leget med tanken om, at købe en lille kattehule til Ono. Han elsker kasser og poser, og ligger ofte og sover i en grim skokasse, jeg ikke har nænnet at smide ud. Men måske jeg skulle investere i en lidt sød OG blød kattehule til ham, han ville elske at ligge derinde og sove. Jeg synes det er lidt nørdet, men helt ærligt, så er det jo også mega cute, og jeg måtte altså give tippet videre. Nu skal jeg i bad, have en stor kop te, og så er det på hovedet i seng. Godnat.

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecco Effortless Living