Sunday Sneakers

sneaks

Contains affiliate  |  1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here

Jeg er så vild med sneakers. Nærmest nu på grænsen til jeg skal på sneakersafvænning. Jeg har virkelig mange par efterhånden, og har for nyligt tilføjet 3 nye par til samlingen (1,4 og 11 til de nysgerrige). Så jeg tænkte at samle en kollage med alle mine favoritter. Der er flere jeg gerne ville tilføje til min samling, men nu holder jeg lige pause. Yndlingsoutfit i foråret er også jeans, t-shirt, læderjakke og et par fede sneakers. Så føler jeg mig casual og lækker. Og apropos forår, så er det da virkelig forår i dag, hva? høj sol og 12 grader, så jeg er på vej ud på en lang gåtur i solen. God søndag til jer.

Ikke-navngivet-2

9 kommentarer

 • Kathrine

  Åh ja, nummer 1 (i en anden farve) og 6 er allerede flyttet ind hos mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B

  jeg kan virkelig anbefale nr 6! Har dem selv, godtnok med pink læder i hælen. Jeg har altid problemer med at jeg lynhurtigt får ondt i fødderne, når jeg skal gå lidt langt (fx på storbyferier) men i de her Adidas har jeg blandt andet rendt rundt i Bruxelles flere dage i træk uden de store smerter! De ligner ellers ikke nogen man kan holde så længe i, da de er helt flade og ufodformede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ÅHHH dem har jeg også i en anden farve.. du har ret, de er SÅ gode at gå i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig så fristet.. Elsker sneakers, men pungen kan knap række til ét par – og hvordan i alverden skulle jeg kunne vælge mellem alle de lækre sko der findes? First world problems..

  // Christine // sephei.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ahha åååhhhh ja det kender jeg alt til 🙂 Det ér da store problemer med shopping ;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nr. 4 og 5!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   JAAAA har også nr. 5, og nr. 4 er på vej, jeg glææææder mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv nr. 5 og jeg elsker dem!
  Jeg har også kigget en del på nr. 3!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jaa jeg har også nr. 5, eller de har et andet snørebånd, men ellers 🙂 nr. 3 er også suuuuper fede, har du prøvet dem på?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *