5 simple online dating fejl mænd begår

Sunday Shopping

webshopfavorites

Affiliate  |  1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here

Hej med jer. Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Jeg har selv nydt en stille og rolig en af slagsen, lidt småaftaler, træning, gåture, brunch og filmhygge. Lige hvad jeg havde brug for. Lige nu ligger jeg med min roomie og støvsuger ASOS for ting (vi har hver især en ønskeliste på flere tusind kroner) jeg samlede derfor lidt af det jeg kigger på, til jer. Jeg vil tilbage til shoppingen. Nyd det sidste af weekenden.Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 simple online dating fejl mænd begår